pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
12.04.2023.

FREE TO BE YOURSELF WITH CONVERSE RUN STAR MOTION

Hej,

Sretna sam što mogu podijeliti s vama da sam sada dio BUZZ ekipe u kojoj se svi volimo zabavljati, uživati ​​u životu i izgledati dobro. Zovem se Lina Roskin i danas ću vas dovesti u svoj svijet i podijeliti s vama svoju dnevnu rutinu u kojoj su udobnost i stil sve. Model sam, instruktorica joge, spisateljica i uglavnom netko tko ne voli puno pričati o sebi, već o onim stvarima koje me inspiriraju.

I baš tako mogu opisati svoje trenutno omiljene i #musthave tenisice - CONVERSE RUN STAR MOTION, koje su toliko udobne da su zauzele svaki dio moje svakodnevice. Čak sam si nabavila drugi par crnih Converse Run Stars pa ih stvarno mogu nositi i uskladiti uz svaku kombinaciju. Najbolje od svega je to što ih ne moram nositi samo u gradu, nego čak i u planinama dok šećem s psom. I mogu vam iskreno reći da ih ne bih mijenjala ni za jednu drugu tenisicu.

Njihov ekscentrični dizajn potplata me odmah osvojio, no kako volim reći - izgled nije sve. Ono što je važno je da se osjećate ugodno i da možete s lakoćom izraziti sebe i svoj stil. Zato bih rekla da CONVERSE RUN STAR MOTION tenisice izražavaju mene i ono dijete u meni koje veselo i lagano poskakuje na baš svakom koraku.

I dok već govorimo o udobnosti, želim vam predstaviti sljedeći #musthave iz moje dnevne rutine - najnoviji Buzz-ov brend, DOT. Njihov jednostavan dizajn ide uz sve, ali ono što me zaokupilo je udobnost uz koju se osjećam kao kod kuće kad god ih nosim. Već imam kompletan set - top, trenirka, donji dio... Neću nabrajati sve, jer bez obzira što odaberete od DOT-a, mogu vam garantirati da će biti u vaše top 3 stvari koje želite nositi svaki dan.

I za kraj, ostavljam vam svoju poruku: najvažnije je osjećati se ugodno u životu - u svakoj situaciji i u svakom trenutku. Cijenite svoju udobnost i idite kroz život sa stilom.

Vidimo se uskoro!

Lina

Slični članci