pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
10.05.2023.

Classic Since Forever

Bok ljudi,

Ja sam Ceyda i ovo je moj prvi Buzz blog. Osobno najviše volim Air Jordan i Nike, ali kako odoljeti ovim predivnim VANS UA Classic Slip-On Stackform CANVAS BLAC tenisicama.

A sada dobrodošli u kratku priču o bezvremenskom klasiku i old school kraljicama koje svi žele nositi. Crna Vans tenisica je klasična i jednostavna, a opet cool i moderna. Ova tenisica ima upečatljiv dizajn s minimalnim detaljima koji joj daju jedinstven izgled.

Gornji dio tenisice je izrađen od vrhunske kvalitete tkanine koja je udobna i prilagodljiva. Crna boja naglašava minimalistički dizajn i dodaje eleganciju tenisici. Vans logo je diskretno smješten na bočnoj strani tenisice, što daje dozu suptilnosti. Potplat tenisica su također crne boje i izrađene su od kvalitetne i izdržljive gume.

VANS UA Classic Slip-On Stackform tenisica savršeno se uklapa u modni stil inspiriran skate kulturom i uličnom modom. Može se kombinirati s različitim stilovima od casual do trendi i modernog. Na primjer, možete ih nositi uz skinny traperice i majicu s printom za casual izgled, ili uz mini suknju i kožnu jaknu za trendi i cool izgled.

 

Ukratko, crna Vans tenisica je vrlo udobna i elegantna, a istovremeno i cool i moderna. Minimalistički dizajn i crna boja daju joj izgled koji se lako kombinira s različitim stilovima i odjevnim predmetima. Ovo je klasična tenisica koju će mnogi nositi dugi niz godina.

Ovaj klasičan model možete pronaći u BUZZ trgovinama ili naručiti online.

Vaša Ceyda!

Slični članci