pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
14.06.2023.

Play your own game in ASICS EX89

Hej, crew,

 

Na početku moje priče o tenisicama želim vam se predstaviti – ja sam Albino, muzički producent, kompozitor i izvođač. Veliki sam fan tenisica i nosim ih u gotovo svim prilikama. Dobrodošli u moju Buzz Crew priču kroz koju ću vam govoriti o hrabrosti, udobnosti i izlasku iz zone komfora.

Sve je počelo 2019. godine kada sam došao u Beograd i počeo graditi svoju muzičku karijeru. Kako sam odlučio napraviti veliki korak i izađem iz zone komfora, ovo je za mene bio jako izazovan period koji me je inspirirao da za današnju priču odaberem baš ovaj model. ASICS ex89 tenisice su me osvojile već na prvi pogled i u potpunosti oduševile svojim izgledom. Originalno dizajnirane kasnih osamdesetih od strane Toshikazu Kayono-a, Asics ex89 predstavljaju njegov prvi projekt sa ASICS-om. Ova današnja verzija je pravo retro osvježenje koje kombinira elemente GEL-EXTREME™ modela iz 1989. godine sa modernim tehnologijama.

Gornjište je izrađeno od glatke kože, dok je gazište ovih tenisica unapređeno FF BLAST tehnologijom koja pruža udobnost pri svakom koraku. Klasična sportska silueta se ističe zelenom šarom koja predstavlja pogled na grad iz ptičije perspektive i lako se kombinira sa različitim bojama.

Zašto sam izabrao baš ovaj model? Zato što me asocira na slobodu, na novi početak, drugačiji je i teži budućnosti, dok istovremeno prenosi nasljeđe i tradiciju. Možete ga pronaći u BUZZ trgovinama, kao i online u više različitih kombinacija boja.

 

Do sljedećeg čitanja,

 

Albino

 

 

Slični članci