pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
05.07.2023.

Puma RS-X - comfy and fresh, all in one!

S obzirom da mi je ovo prvi blog koji pišem za Buzz, htio sam dati sve od sebe da vam kažem iskreno što mislim o PUMA RS-X EFEKT TM tenisicama. “No bulshit” kak bi rekli.
Dakle… Ulazim u Buzz i vidim model na kojima piše “Puma”. Prije dosta godina možda bi me i sama Puma kutija razveselila jer bi u njoj sigurno bile one predivne Puma Suede na koje bi odma stavio Fat Lace žnirance. Doduše, s njima bi tada izgledao kao 70% ekipe s kojima smo visili, ali i dalje bi to bile top šuze.


Ovog puta sam izabrao model RS-X (možda više ime za neki Kawasaki motor nego za tenisicu, ali realno nebitno… Vidio sam i gorih imena za tenisice). Znam da taj model nije nov, ako se ne varam mislim da je Puma izašla s tim modelom još 2018. Kaj je najbolje, imao sam prilike nositi crveni RS-X model 2020. godine kad sam snimao spot za svoju pjesmu “Hollywood”. Snimio sam spot i i vratio sam ih idući dan jer mi tad nisu ogovarale. Za spot su realno bile super, ali za sve ostalo su mi se činile dosta glomazne na mojim 44.5 stopalima. Danas mi se ta odluka čini dost’ glupom jer im nisam dao ni priliku. Model o kojem vam trenutno pišem su i dalje te iste RS-X (EFEKT TM) kao i prije 2 godine, ali ovaj put sam ih imao priliku nositi neko vrijeme i mogu vam reći da su ovo jedne od onih tenisica (doslovno 2 para koje imam) koje mi nisu zadavale bolna stopala nakon 2h nošenja.


To je vrlo vjerojatno zato što je Puma još davne 1986. pokrenula RS tehnologiju sa kojima su se pokušali više približiti aktivnom korištenju njihovih tenisica kao npr. u trčanju. U ovom RS-X modelu možete trčati, iako to ne bi bio moj prvi izbor za tu namjenu. Niti je (u današnje vrijeme) za to zamišljen…

RS-X model je napravljen da vam pruži maksimalnu udobnost i da pritom izgledate fresh, nebitno da li ste u 6. razredu osnovne, završavate diplomski na KIF-u ili ste upravo dobili treću unuku. Ove RS-X danas su daleko od onog što sam imao prilike probati 2020. Ne čine se više tako plastičnima, noga diše jer su i materijali prozračni tamo gdje trebaju biti. Da, i dalje se čine glomazne, ali kad ih primite u ruku shvatit ćete da su zapravo jako lagane.

U Buzz dućanu sam vidio Puma RS-X model u točno 13 drugih colorwaya, što ženskih, što muških, pa si možete slobodno izabrat’ one koje su više po vašem ćefu aka ukusu. Na stranu colorway i glomaznost… Iskreno, mislim da danas na policama nećete naći baš puno tenisica koje vas neće iznevjeriti niti kad se idete penjat’ na Sljeme u nedjelju ujutro, niti kad se nakon Sljemena nađete na kavici sa frendovima na Cvjetnom u nedjelju popodne.


Mogu vam sad pisati o povijesti Pume kao brenda, ali to nikog ne zanima i realno ako ste barem ovakav mediokritet sneakerheada ko ja, znate da Puma zapravo nikad nije razočarala sa tenisicama iako možda trenutno nisu u hypeu kao neke druge marke, ali to pripisujem tome da imaju taj “No Bullshit” stav sa kojim se neće svi složiti… baš kao i ovaj blog post.


Vi procijenite sami, a ja ću ovaj RS-X zadržati u svojoj kolekciji, a vi svoj model pronađite u BUZZ trgovinama ili online!

 

Zembo Latifa

Slični članci