pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao porezni obveznik

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
26.07.2023.

Nike High Dunks: The Artistic and Timeless Statement Sneakers

Zdravo, ja sam George i neki od vas bi me mogli znati kao CustomByGB iz mojih brojnih suradnja s prijateljima na BUZZu.

Iako provodim zabrinjavajuću količinu vremena u Nike Air Force 1 tenisicama, zbog svoje profesije custom sneakers umjetnika, moj najdraži i najnošeniji model svih vremena su Nike High Dunk tenisice. Nepotrebno je reći da sam osoba koja analizira detalje na paru tenisica, možda i pretjerano, jer uvijek moram oblikovati svoj rad kako bi odgovarao njihovom obliku i svim karakteristikama kako bih napravio uspješne komade po narudžbi za svoje klijente.

High Dunk je nevjerojatno svestrani model i mislim da uspijevaju privući pozornost na jedinstven način u usporedbi s niskom verzijom, unatoč razlici u popularnosti. Par visokih tenisica definitivno se može nazvati statement komadom u bilo čijem ormaru, s obzirom na to kako se ističu. Kao umjetnik, mogu reći da mi je zadovoljstvo prilagođavati ovaj model jer nudi veću površinu i više mogućnosti za stvaranje genijalnih dizajna na temelju njihovog oblika. Uvjeravam vas da imaju vrhunsku konstrukciju i da su se prilagodbe koje sam napravio na njima nevjerojatno dobro održale tijekom vremena.

Ne zaboravimo na udobnost, nadmašuje gotovo sve parove koje trenutno posjedujem. Volim gotovo sve boje koje su trenutno dostupne na tržištu, a kada bih morao odabrati najbolju kombinaciju, rekao bih da savršeno idu uz traperice ili jogger hlače za casual stil. Fantastično izgledaju i uz široke hlačice, košarkaški, i vjerujem da su tako zapravo i postale popularne.

Preporučao sam i nastavit ću preporučivati ​​ovaj model svim srcem. Klasik koji se može nositi u mnogim odjevnim kombinacijama, a to je nešto što mi se čini iznimno relevantnim kada tražim tenisice koje se dobro uklapaju u sve moje komade, udobne su i, što je najvažnije, izdržljive.

Nike High Dunk 'Panda' sada je dostupan u BUZZ trgovinama ili online. Ne propustite priliku i svakako zgrabite svoj par već sada!

Do sljedećeg puta,

George

Slični članci