pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
02.08.2023.

Jordan Stadium 90

Hej svima,

Ovog puta vam sa zadovoljstvom predstavljam vam novi model Jordan Stadium 90 "White/Red". Ove Jordan Stadium 90 "White/Red" iz BUZZa dinamičan su spoj stila, performansi i poštovanja prema legendarnom sportašu, Michaelu Jordanu. Ovaj model Jordan Stadium 90 "White/Red" slavi bogato atletsko nasljeđe Michaela Jordana, a uključuje elemente suvremenog dizajna koji ljubitelji tenisica diljem svijeta obožavaju!

Izrađene s preciznošću s korištenjem visokokvalitetnih materijala, tenisice Jordan Stadium 90 "White/Red" izdržljive su i udobne, što ih čini idealnim za sportske aktivnosti, ali i za svakodnevno nošenje. Inspirirane su sa "Jordan's famous stadium", čije prepoznatljive boje podsjećaju na arhitekturu arene, kao i kultni logotip "Jumpman", koji simbolizira duh izvrsnosti i postignuća.

Bilo da ste na košarkaškom igralištu, na ulici ili u teretani, ove Jordan tenisice dizajnirane su kako bi poboljšale vašu igru i stil, ostavljajući dojam savršene ravnoteže tradicije i inovacije. Jednostavna boja pristaje uz doslovno sve i vrlo je jednostavna za kombiniranje.

Nadam se da vam se sviđa kako sam ih ja iskombinirao. Model Jordan Stadium 90 "White/Red" dostupan je u svim BUZZ trgovinama i online.

@plugoja

 

Slični članci