pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
09.08.2023.

ZAKORAČITE U LJETO UZ VANS UA OLD SKOOL: SUPUTNIK SLOBODNOG DUHA

Hej, skejteri i avanturisti!

 

Danas vam s oduševljenjem predstavljam legendarnu ikonu urbane mode - Vans. Izvorno dizajnirane kao skate tenisice 1966., Vans je evoluirao u jedan od neprepoznatljivijih brandova na svijetu, nadilazeći svoje korijene kako bi postao bezvremenski i bitan dio svake garderobe.

Uz to, danas s vama mogu podijeliti svoju ljubav prema skate kulturi i urbanom istraživanju s VANS UA Old Skool modelom - modernim simbolom uličnog stila i slobode!

UA Old Skool nije samo kultni izbor za skateboarding, već je savršen i za one tople ljetne dane provedene s prijateljima. S ovim tenisicama možete hrabro uroniti u čari bezbrižnih trenutaka - očekujte udobnost i ushićenje dok se krećete i zabavljajte se bez ikakvih ograničenja.

Dizajniran posebno za avanturiste i osobe slobodnog duha, UA Old Skool krasi udobnost i stil. Ispunit će urbanu scenu blistavom energijom na svakom vašem koraku. Na kraju, ali ne i najmanje važno, želim vam inspirativno ljeto, a Vans neka bude vaš vjerni suputnik u svim avanturama i nezaboravnim iskustvima koja su pred vama.

 

Vaš VANS UA Old Skool čeka vas u BUZZ trgovinama i online.

 

Sa ljubavlju,

 

Simcho

 

 

 

Slični članci