pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
23.08.2023.

No risk no fun – Take your chance in Nike Air Max 90

Dragi moji i drage moje,

 

Mac Miller ima pjesmu ‘Nikes on my Feet’ i sjetim je se svaki put kada pomislim na neku Nike tenisicu. Prije 33 godine na tržište izlazi Nike Air Max III, model koji je svima poznatiji kao Air Max 90. Tinker Hatfield se svojevremeno odlučio za veći zračni jastuk i povećanu fleksibilnost koju, zahvaljujući njemu, i danas možemo osjetiti dok šetamo u ovom klasiku koji traje već tri desetljeća.

Najpoznatiji colorway je takozvani Infrared. Prvobitno je predstavljen kao Hyvent Orange, a danas imamo različite kombinacije boja. Znajući koliko je Air Max 90 udoban, idealan za uklopiti sa bilo kojom kombinacijom, s lakoćom donosim odluku u devet od deset situacija.

 

Tako je bilo i sada. Pozvao sam prijatelja u šetnju i rekao mu da ponese fotoaparat i par objektiva za svaki slučaj. Ladar je car! Ne znam da li sam vam rekao koliko volim svoj grad i ljude u njemu? U to ime, morao sam zastati i zabilježiti jedan ‘freeze’ ispred zida gdje piše ‘RISK’. Gospodin Rosh Panonsky je osobno, pravi će znati, umjetnik svog kalibra koji oslikava naš grad uzduž i poprijeko i daje mu posebnu čar.

Kada čujem Air Max kao da me neko poziva na avanturu i šapuće – adrenalin. Mislim da ne postoji izazov, ma koliko rizičan i izazovan bio, koji ne bih mogao savladati u ovim tenisicama. No RISK, no fun – šta da vam kažem. Vjerojatno volim akciju ili sam gledao previše akcijskih filmova gdje Jackie Chan radi parkour

Spremajući blog, u glavi mi se zaglavila riječ RIZIK, zajedno sa pjesmom i sjećanjem na Mac-a. Sljedeći put kad vidiš AM90 sjeti se mene. Riskiraj kao Tinker. Napravi nešto što želiš iako ti svi govore da ne treba. Reci nekome da ti je stalo. Praštaj… I pomozi nekome tko je pao. Život se mjeri po iskustvima koja stvaramo i pamtimo.

 

Koja je tvoja omiljena tenisica za avanturu? Čujemo se uskoro, stay fresh!

 

Story

Slični članci