pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
20.09.2023.

ELEGANTNO PUTOVANJE UZ NEW BALANCE 550

Bok ljudi,

Ja sam Kejli i ovo je moj prvi Buzz Crew. Ja sam autorica, moderatorica, novinarka, influencerica i plesačica. Također sam najnoviji član Buzz Crew-a i jako sam uzbuđena zbog toga. Moja svakodnevica koja pripada svijetu medija i televizije dopušta eksperimentiranje sa stilovima, ali ja uvijek ostajem vjerna svom stilu i velika sam ljubiteljica urbanog stila, posebno tenisica koje stalno nosim.

Pođite sa mnom na otmjeno putovanje s mojim najnovijim modelom, NEW BALANCE 550 'White Green' tenisice. Ovaj model je ostavio traga na ulicama grada i definitivno privukao svačiju pažnju. Sada ću vam objasnit zašto su ove tenisice postale nezaobilazne u mojoj kolekciji.

NEW BALANCE 550 su lifestyle tenisice nastale 1989. godine kada su ostavile impresivan trag na košarkaškim terenima diljem svijeta. NB 550 tako je postao globalni modni favorit. Niska i aerodinamična silueta modela 550 podsjeća na modni dizajn kasnih 80-ih, dok im gornjište od meke kože daje klasičan izgled pogodan za svako doba. Ovaj put sam ovaj model odlučila iskombinirati s donjim dijelom nove Nike Tech Fleece kolekcije. Kao što ste mogli primijetiti, vrećasti stil karakterističan je za moj stil. Često me možete vidjeti i kako ovaj model kombiniram s Nike Sportswear Tech Fleece Windrunner majicom sa kapuljačom ili klasičnim crnim crop topom.

Moje New Balance tenisice putuju sa mnom posvuda i u mojoj su svakodnevnoj rutini: na plesnom podiju, na setu, u studiju i u mojim omiljenim kafićima. Ako tražite klasičan par tenisica s modernim štihom, New Balance 550 'White Green' savršen su izbor za vas.

Ove tenisice možete pronaći u BUZZ trgovinama ili online.

Puno ljubavi,

Kejli

Slični članci