pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
27.09.2023.

Budi uvijek (uz) Superstar!

Pozdrav ekipa,

Opet vam pišem no ovoga puta za pozdrav toplih dana. Na kraju ljeta objavljujem i kraj jarkim bojama te se vraćam na dobro staro kombiniranje mirnijih tonova.

Svratio sam do Buzz-a kako bi bacio pogled na novu kolekciju i vratio sam se nezaobilaznom klasiku – adidas Superstar. Ako se držimo modnog pravila “less is more”, ove tenisice se mogu karakterizirati kao sinonim za to. Ništa ne simbolizira streetwear kao adidas Superstar! Jednostavna kombinacija bijele i crne boje pruža mogućnost kombiniranja na mnogo načina.


Ovaj model je predstavljen prije više od pola stoljeća, a aktualan je i dan danas. Smatram da je spoj izgleda i udobnosti ovih tenisica održao u vrhu popularnosti cijelo ovo vrijeme. Ovog puta sam odlučio uz Superstar nositi klasik adidas trenirku i kratke hlače. Nezaobilazan šarm ovom outfit-u su dodale Buzz čarape i adidas bež ruksak, zar ne? Baš o tome sam vam i govorio, ovaj klasik izgleda sjajno u svakoj varijanti.

Smatram da već imate dovoljno razloga da se uputite prema BUZZ trgovini. Ne propusti svoj par i budi uvijek (uz) Superstar. Model je dostupan i online!

Do sljedećeg puta,

 

Vanja

Slični članci