pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
04.10.2023.

Uvijek u pokretu s ASICS GEL-NYC

Hej ekipa,

kao što neki od vas već znaju, ja sam plesač i koreograf, što znači da je pokret ključan dio moje svakodnevice. Tako se izražavam i upravo zato posebnu pažnju posvećujem tenisicama koje nosim. Važno mi je da nisu samo cool, već i udobne. Zato sam jako uzbuđen što s vama mogu podijeliti ASICS GEL-NYC tenisice koje nosim uvijek sa sobom, kad god sam u pokretu!

ASICS GEL-NYC dizajnirane su za maksimalnu udobnost, a kombinacija lagane pjene i inovativne GEL® tehnologije u potplatu čini ih savršenima za sve aktivnosti. Još nešto jako cool kod modela je to što se gornji dio konstrukcije referira na tenisice GEL-NIMBUS® 3 iz ranih 2000-ih, što mi se jako sviđa zbog retro estetike.

Još jedna stvar koju volim kod njih je to što ih je super lako kombinirati za stvaranje cool outfita. Moj glavni outfit je kombinacija crnih DOT kargo hlača i trendy trenirke kako bih izgled učinio malo zanimljivijim. Izgleda super ležerno, ali u isto vrijeme i prilično elegantno.

Nije važno jeste li plesač poput mene ili ste samo prilično aktivni tijekom dana, ASICS GEL-NYC odličan su izbor za osvajanje urbane scene i za sve koji su stalno u pokretu!

Vaš ASICS GEL-NYC čeka vas u BUZZ trgovinama i online.

 

Stay fresh,

Remi

Slični članci