pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
15.11.2023.

CONVERSE JE TVOJE PLATNO ZA SAMOIZRAŽAVANJE

Pozdrav,

Evo me ponovno, Kejli, već ste me upoznali u mom prvom blogu za BUZZ CREW. Danas sam ovdje s još više inspiracije nego ikada prije, pa stoga želim podijeliti s vama model u koji sam se zaljubila na prvi pogled - Converse Canvas.

Prije nego što predstavim novi model, vratimo se malo unatrag na početke Conversea. Converse je američka sportska tenisica proizvedena od 1908. godine; prvo su bili poznati po svojim tenisicama s visokim vratom, ali kasnije su proširili svoj asortiman i počeli proizvoditi druge vrste tenisica uključujući razne sportove poput košarke, boksa i skateboardinga. Danas su Converse tenisice prepoznate diljem svijeta kao ikona stila. Ove sezone Converse nam donosi novu i osvježavajuću siluetu - Converse Canvas.

Converse Canvas su tenisice za svakodnevni život koje kombiniraju retro i klasične detalje. Kombinacija asimetričnih linija, kože i tkanine čini ovu tenisicu još posebnijom.

Već znate da oversized stil ne nedostaje u mom ormaru, pa sam ovaj put odlučila kombinirati ovaj model tenisica s Jordan Flight kompletom. Udobnost, prostranost i lakoća kombiniranja razlozi su zbog kojeg me ovaj komplet čini svojom.

Usudite se pomaknuti granice stila i hrabro se suočiti s hladnim zimskim danima uz Converse Canvas tenisice. Možete ih pronaći u BUZZ trgovinama i online.

Do sljedećeg puta,

Kejli

Slični članci