pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
06.12.2023.

A different look - adidas Gazelle Boot

Bok ljudi!

Moje ime je Desislava, i dobitnica sam BUZZ x adidas Originals street castinga. Jako sam uzbuđena podijeliti svoju prvu priču na blogu s vama, a još više sam uzbuđena pokazati vam fantastične adidas Gazelle Boot, koje su vrlo brzo postale moje omiljene tenisice za zimu.

Kada je riječ o adidasu, ne trebamo puno uvoda - tri pruge same govore za sebe. Ovo je brend koji se uspostavio, ne samo u svijetu sporta, već i u svijetu ulične mode i kulture.

Možete zamisliti kako su se adidas Gazelle Boot brzo pretvorile u moje omiljene tenisice, koje u posljednje vrijeme kombiniram s adidas Monogram Puffer Jacket kako bih postigla ležeran, ali stilski izgled. Savršene su za hladnije dane i snijeg (sretan prvi snijeg, usput!), i super su jednostavne za stiliziranje - dobro se slažu sa svime, što znači bezbrojne ideje i odjevne kombinacije! Zar nije to cool?

Isprobavanje novih stvari za mene je prilično važno, ali isto tako volim siluetu adidas Gazelle. Kada sam prvi put vidjela novi dizajn, odmah sam znala da će postati osnovni komad u mom svakodnevnom ormaru. Preoblikovana klasična silueta, podignuta na platformu, u živopisnim bojama - ima li što bolje?

Đon je trostruka platforma koja podiže svaku odjevnu kombinaciju na novu razinu - ne volim svoj stil dovesti u pitanje, čak ni zimi.

Vaše adidas Gazelle Boot čekaju vas u BUZZ trgovinama i online.

 

Desislava

Slični članci