pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Blogger Pick
27.12.2023.

Air Jordan 1 Mid – One silhouette for every occasion

Pozdrav ekipa,

 

Moje ime je Stefan Spirkovski, ovo je moja prva priča kao Buzz Crew člana . Kako da se predstavim..? Ja sam influencer, model i trener fitnessa. Kada sam razmišljao o tome koje tenisice najbolje povezuju i opisuju ova 3 zanimanja, odlučio sam se za Air Jordan 1 mid tenisice. To je moj odabir za dnevnu i noćnu rutinu.

Inspirirane originalnim Air Jordan 1, ove AJ1 Mid u crno-plavoj boji zadržavaju iste dizajnerske elemente i dodaju neka moderna unapređenja za još snažniji dojam izvan košarkaškog terena. Air Jordan 1 sam po sebi je vremenski neizbrisiv komad povijesti koji je gotovo prepoznatljiv među svim ljubiteljima tenisica i obožavateljima košarke. S poznatom kombinacijom boja iz prošlih Jordan modela, Air Jordan 1 Mid "Varsity Royal" pruža klasičnu udobnost pri svakom koraku. Nose ih apsolutno svi, od mlađih do starijih, od 7 do 77 godina.

Air Jordan 1 mid su izrađene od materijala od punozrnate i nubuk kože, gumenog đona te Air-Sole pete za zaštitu od udaraca, s ikoničnim Air Jordan "Wings" logotipom.

Nisam oklijevao u svojem odabiru i sto posto ga preporučujem. Ovaj model, kao i mnoge druge, možete pronaći u BUZZ trgovinama, kao i u online trgovini.

 

Stefan Spirkovski

Slični članci