radnim danom 9:00 - 14:00

za narudžbe iznad 30,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

Buzz crew
13.01.2023.

ĐEYDA AHMEDI

Zove se Ceyda Ahmedi, da nebi bilo klasičnih zabuna pri izgovaranju , ovo pomalo neobično ime izgovara se Đeyda! Rođena je u Zagrebu , sa baš svim Turskim genima. 

Ona je upravna referentica, ali ono što je ona u biti je moda i sve što se događa oko nje i krojenje,šivanje, postupak i nastajanje gotovog proizvoda. 

Ono što najviše voli i u čemu uživa je dizajniranje odjeće, crtanje, šivanje i maštanje o dizajnu. 

Ako bi morala odabrati stil, to bi bilo teško, jer nosi sve što joj se sviđa, sve što joj u danu daje da bude jedinstvena i prepoznatljiva. 

Iako, ono bez čega nemože su AIR JORDAN 1 tenisice, one su joj zaštitni znak. Odjeću skuplja kao i tenisice, cipele sa visokom potpeticom,nakit, parfeme, priznaje, tu je kao i puno drugih djevojaka.

 Iako, sebe vidi u svijetu mode, u svakom danu želi odradit trening, tražiti sunce i prizor vrijedne fotografiranja, a velika želja za koju zna sa će se ostvariti, je otputovati daleko, obići neobične krajeve, ljude i nikada ne prestati sanjati.

Trenutno nema komentara

Slični članci

17.
Jan.
2023.
Buzz crew
13.
Jan.
2023.
Buzz crew
02.
Aug.
2016.
Buzz crew
Iva je djevojka iz Zagreba koja radi u knjigovodstvenom servisu , strastvena oko sneaker kulture te joj je skupljanje tenisica hobi broj 1.