pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao porezni obveznik

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Buzz crew
15.05.2024.

MOJA ASICS MODNA PRIČA

Ljubiteljice urbane mode,

 

ovog puta sa vama želim podijeliti svoju najnoviju modnu priču i pokazati vam kako uz pravi izbor tenisica lako možete izaći iz okvira standardnog.

Moj izbor je bio iznenađujući i za mene samu. Kao najnoviji sneaker par u mom ormaru, totalno neočekivano, ali sa veoma ugodnim iznenađenjem, našle su se ASICS Gel-Kayano 14 tenisice. Spoj njihove udobnosti i estetike me je oduševio.

Kao veliki ljubitelj tenisica i netko kome su one dio skoro svakog outfita, veoma mi je bitan vizualni dojam koji ostavljaju. Svakodnevne obveze čine moj život pun pokreta, aktivnosti i obveza, a pored toga, veoma volim i trenirati. Jednostavan izgled ASICS Gel-Kayano 14 modela prilagođava se sportskim, ali isto tako i malo elegantnijim outfitima. U mom slučaju, to je doslovno sve – od sportske opreme do haljine i sakoa.

Asics tenisice su sinonim za udobnost, ali ovog puta, Gel-Kayano 14 model je nadvladao i to. Vjerujte mi – ovo su tenisice za sve. Možete ujutro krenuti na trening u njima, otići na posao i navečer završiti na nekoj zabavi. Ovaj model sa lakoćom može ispratiti svaki outfit. Osim toga što su poznate kao tenisice za trčanje, svoju estetiku dovele su do vrhunca, pa se tako mogu nositi i uz svakodnevne kombinacije. Spoj bijele i bež boje daje nam mogućnost uklapanja i prilagođavanja svakom stilu. Njihov dizajn i izbor materijala je veoma zahvalan. Pored estetike i udobnosti koju imaju, veoma su otporne i pouzdane u raznim situacijama – od posla do noćnih izlazaka. Izrađene su od kvalitetnih materijala, pa je svaki korak u njima lagan i stabilan, što ima važnu ulogu u situacijama kada smo cijeli dan u žurbi. 

Ukoliko do sada niste dali priliku ovom modelu, vrijeme je da ga uvedete u svoju modnu priču. Potražite svoj par Gel-Kayano 14 tenisica u Buzz trgovinama i online.

 

Do sljedećeg čitanja, 

Iva Šćekić 

 

Slični članci