pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao porezni obveznik

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Buzz crew
05.06.2024.

Spoj Retro i Modernog za sve - Nike Dunk High

Nike Dunk High su lifestyle tenisice koje spajaju retro i moderne detalje. Klasika se vratila, sportski dizajn i novi moderni detalji garantiraju lako uklapanje ovih tenisica s ostatakom tvoje odjeće.

Odajemo počast originalu, koji je bio dizajniran kao tenisica za košarku. Lagani i mekani međupotplat od pjene daje uzvišeni izgled, savršenu udobnost i lakoću kretanja. Gumeni potplat s kružnim zaokretom u prednjem dijelu stopala, pokraj odličnog prianjanja, osigurava i dugotrajnost ovih tenisica.

Nike Dunk High su više od običnih tenisica; one su izraz stila i udobnosti. Savršen su izbor za sve one koje žele kombinirati vintage izgled s modernim detaljima. Uz ove tenisice, uvijek ćeš biti u trendu, bez obzira na priliku.

Zašto odabrati Nike Dunk High?

1. Retro stil s modernim detaljima

2. Udobnost i čvrstoća

3. Lagane i prozračne

4. Dugotrajnost

Ukoliko si ljubitelj vintage stila, izaberi ove Nike  tenisice i uživaj u cjelodnevnoj udobnosti i njihovom atraktivnom dizajnu. Oduvijek sam voljela dunkice jer su udobne i lako se kombiniraju. Pristaju na svaki outfit!

Ne propusti priliku da osvježiš svoju garderobu s ovim bezvremenskim komadom koji će te pratiti na svakom koraku. Nike Dunk High su tvoj novi bff za sve prilike, a možeš ih pronaći u Buzz trgovinama ili online!

 

Xo Iva

Slični članci