pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

News
24.11.2017.

I Buzz je popustio za Black Friday :)

Odlične akcije čekaju te u svim našim trgovinama i online shopu! Pronađi svoj omiljeni model i iskoristi sve prednosti ludog, crnog petka.

 

Omogućili smo ti popuste u svim našim trgovinama, ali i na webu. Cijeli vikend, do nedjelje, u svim Buzz trgovinama, na sve pune cijene imaš 30% popusta, a na one već snižene dobivaš još 10%.

Ima još jedna super stvar. Na Buzz online shopu provjeri i Last Buy ponudu jer smo također pripremili 30% na pune cijene i 10% na već snižene pa ukupni popusti na webu idu i do 65% i traju do nedjelje u ponoć ili do isteka zaliha. Sva tvoja omiljena BUZZ obuća i odjeća od danas je na popustu, pa nemoj propustiti priliku i ostati bez svoga broja!

 

Obuća - Istraži ponudu popularnih modela obuće i potraži onaj koji već neko vrijeme promatraš. Nabavi svoje nove tenisice, cipele i čizme po odličnim cijenama. Ovdje je Black Friday ponuda!

 

Odjeća – obuci se od glave do pete po nikada boljim cijenama. Nabavi svoje proizvode iz odlične Buzz kolekcije. Ovdje provjeri ponudu Buzz odjeće.

 

Spremili smo i Facebook nagradni natječaj!

Imamo još jednu stvar koja će ti se sigurno svidjeti! Artikle iz snižene ponude možeš osvojiti i besplatno. Prouči naš Facebook natječaj i uključi se. Imaš vremena do ponedjeljka, zato kreni!

 

A sada dosta priče - Black Friday je krenuo, neka krene i shopping - POGLEDAJ PONUDU

Slični članci

02.
Apr.
2024.
News
8.4.od 17:00 do 20:00h dođi u Buzz Sneaker Station u Arena Centru i sudjeluj u eventu NIKE AIR MAX DAY u kojem možeš osvojiti vrijedne nagrade!
28.
Mar.
2024.
News
Svako drugi ponedjeljak u partnerskim trgovinama od 18:00h do 20:00h čeka te vesela ponuda!