pon-pet 9:00 - 16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

News
24.11.2017.

Nike Lunarforce 1 Duckboot

Očekivano ili neočekivano, potpuno smo sigurni da je još jedan redizajn Air Force modela u Lunar Duckboot verziji nešto što mnogi čekaju i po njima navijaju satove na sat vremena kasnije, jer je došla zima. 

Očekujemo čizmu s udobnošću tenisice u kojoj možemo provesti cijeli dan, očekujemo da bude topla, ugodna za nošenje i da održi stopalo suhim čak i ako šetamo po snijegu ili kiši.
Nike je i ove sezone s novim izdanjem Lunar Force 1 Duckboot omogućio baš to, univerzalnu tenisicu koja je zahvaljujući materijalima korištenim za izradu ovog modela ujedno i najlakši Duckboot do sada. 

„Engineered for winter“ oznaka na gumenoj ploči na jeziku govori sve! Čak i ako ih odlučite testirati, brzo će vas uvjeriti u istinitost tvrdnje. Lunar Force 1 Duckboot na prvi pogled odaje dojam čvrste i grube siluete jer je namijenjena za loše vremenske uvjete, ali udobnost modela je potpuno suprotna njegovom izgledu. Lunarlon potplat od specijalne legure u svom središtu posjeduje zračne komore koje doprinose tome da koračanje u ovom modelu bude poput šetnje po oblacima, a outsole izrađen od tvrđe gume garantira stabilnost i savršeno prianjanje na svakom terenu. 

Gornjište modela izrađeno je od više tipova kože, gume i ripstop materijala, a Watershield oznaka ulijeva sigurnost da vam voda zaista neće moći ništa. Dakle, Nike Lunar Force 1 Duckboot je i ove godine ispunio očekivanja. Dostupne u više različitih boja, lake za uklapanje sa svakim stilom odijevanja. Svakome daju osjećaj jedinstvenosti, od Fashion ikone do specijalnih jedinica. LF1 su spremne. Nadamo se da ste i vi.

Slični članci

07.
Mar.
2024.
News
Buzz Sneaker Station otvara novu, 12. po redu poslovnicu u Avenue Mallu!    
01.
Mar.
2024.
News
Neka svaka žena ovih dana ima izgovor za otići u shopping!