pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

News
05.01.2018.

KAKO SAM UPOZNALA ANJINA STOPALA

Bok Buzz, 

Želelja bih da vam ispričam kratku priču o tome kako sam upoznala Anjina stopala...

Prvi put sam vidjela ovu devojku u Novom Sadu... Bio je hladan, radni dan i trgovinu je tog dana obišlo svega deset ljudi...Nna mojoj kutiji se skupila prašina, jer tko nosi 42? A onda me je iz dubokog sna probudio entuzijazam prodavača - s pričom da me želi probati devojka koja me je primjetila na nekom blogu (em je nogata em prati nekakve blogove)...

Ok, hajde... možda ima nade da konačno izađem iz kutije...

Iako je djelovalo kao ljubav na prvi pogled, vraćena sam u svoju kutiju. Izgleda da mi nije bilo suđeno da odem od tamo.
Nakon prvog i neuspjelog pokušaja da napustim hladno skladište, transportirana sam na novu lokaciju pod izgovorom da je veća vjerojatnost da u Beogradu netko nosi moj broj - poslana sam u  Ušće shopping centar... Jednog nedjeljnog popodneva, začuo se poznati glas - glas ženske osobe koja je prepričavala kako udobniju tenisicu nije probala. Zamolila je da me proba. Hoću li ovoga puta imati sreće da izađem iz ove gungule?

Provirila sam iz kutije i imala što vidjeti - to je ista ona djevojka koju sam upoznala u Novom Sadu! 

Moram priznati da sam se i ja obradovala...ne samo što je zima pravo vrijeme za mene, već mi se činilo da ćemo se super slagati moja potencijalna vlasnica i ja.  Osim toga, postojala je šansa da ću konačno upoznati svijet izvan kutije...

Nakon što me je opet probala, to je bilo to - odlučila se na kupovinu! Dok me je nosila prema blagajni, društvo s police bilo je pomalo ljubomorno. 

Bila sam ponosna, jer ću konačno imati šansu da ispunim svoju misiju - da zaštitim svog vlasnika od hladnoće i snijega!

Vidimo se na ulicama!

Pozdrav,

Duckboot LF1

Anja Marković

Slični članci

02.
Apr.
2024.
News
8.4.od 17:00 do 20:00h dođi u Buzz Sneaker Station u Arena Centru i sudjeluj u eventu NIKE AIR MAX DAY u kojem možeš osvojiti vrijedne nagrade!
28.
Mar.
2024.
News
Svako drugi ponedjeljak u partnerskim trgovinama od 18:00h do 20:00h čeka te vesela ponuda!