pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

News
05.01.2018.

NMD, KAO STIL ŽIVOTA

Zovem se Adidas NMD tenisica. Moje ime ,,NMD" dolazi od riječi nomad, koja označava ljude koji lutaju i stalno se kreću. Samim odabirom mog imena, moji tvorci su zamislili moj život kao neprekidno putovanje,  lutanje i potragu za neizvjesnim. Putovala sam najprije u kutiji. Tada nisam znala gdje idem i gdje ću stići, ali sam se nadala da će mi se svi obradovati, zbog moje „boost“ potplate, koja je broj 1 u svijetu. Život u kutiji jednostavno nije bio za mene i brzo sam završila na policama Buzz-a.

Ni tu se nisam dugo zadržala, jer je moj sadašnji vlasnik ubrzo došao po mene. Kada smo se ugledali, bila je to ljubav na prvi pogled. Osjećala sam tada veliku zavist i ljubomoru ostalih tenisica koje su me okruživale. One nisu bile ljubomorne samo na ljubav mog novog vlasnika, Azura, prema meni, nego i na moju ljepotu, besprijekornu kvalitetu i udobnost - jer težim sitnih 50g. Kako rekoh, zovem se Adidas NMD, s razlogom. Znate, Azur i ja mnogo putujemo. Mnoga mjesta smo zajedno vidjeli i mnogi su se za nama okretali. Sretna sam svaki put kada me odabere, jer znam da idemo u novu avanturu, na kojoj će Azur svima pokazati kako je ponosni vlasnik svojih tenisica. Stari dizajn i najnovija tehnologija jednostavno plijene pažnju gdje god se mi pojavimo.

Čula sam da se ljubav ne može kupiti, što nije istina, jer je Azur kupio mene, a ja pružam ljubav svojom neviđenom udobnošću, svaki put, iznova i iznova. Održava me besprijekorno čistom i pokazuje me sa ponosom svima. Azur i ja činimo jedan tim, koji bi s lakoćom mogao osvojiti svijet. I zato, dragi moji prijatelji, nemojte se plašiti konkurencije nego vjerujte u sebe. Možda vam moja priča pomogne u tome.

Lijep pozdrav,

NMD i Azur

Slični članci

02.
Apr.
2024.
News
8.4.od 17:00 do 20:00h dođi u Buzz Sneaker Station u Arena Centru i sudjeluj u eventu NIKE AIR MAX DAY u kojem možeš osvojiti vrijedne nagrade!