pon-pet 9:00 - 19:00, subota 9:00 do 14:00 sati

za narudžbe iznad 30,00

3 do 10 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

News
05.01.2018.

NMD, KAO STIL ŽIVOTA

Zovem se Adidas NMD tenisica. Moje ime ,,NMD" dolazi od riječi nomad, koja označava ljude koji lutaju i stalno se kreću. Samim odabirom mog imena, moji tvorci su zamislili moj život kao neprekidno putovanje,  lutanje i potragu za neizvjesnim. Putovala sam najprije u kutiji. Tada nisam znala gdje idem i gdje ću stići, ali sam se nadala da će mi se svi obradovati, zbog moje „boost“ potplate, koja je broj 1 u svijetu. Život u kutiji jednostavno nije bio za mene i brzo sam završila na policama Buzz-a.

Ni tu se nisam dugo zadržala, jer je moj sadašnji vlasnik ubrzo došao po mene. Kada smo se ugledali, bila je to ljubav na prvi pogled. Osjećala sam tada veliku zavist i ljubomoru ostalih tenisica koje su me okruživale. One nisu bile ljubomorne samo na ljubav mog novog vlasnika, Azura, prema meni, nego i na moju ljepotu, besprijekornu kvalitetu i udobnost - jer težim sitnih 50g. Kako rekoh, zovem se Adidas NMD, s razlogom. Znate, Azur i ja mnogo putujemo. Mnoga mjesta smo zajedno vidjeli i mnogi su se za nama okretali. Sretna sam svaki put kada me odabere, jer znam da idemo u novu avanturu, na kojoj će Azur svima pokazati kako je ponosni vlasnik svojih tenisica. Stari dizajn i najnovija tehnologija jednostavno plijene pažnju gdje god se mi pojavimo.

Čula sam da se ljubav ne može kupiti, što nije istina, jer je Azur kupio mene, a ja pružam ljubav svojom neviđenom udobnošću, svaki put, iznova i iznova. Održava me besprijekorno čistom i pokazuje me sa ponosom svima. Azur i ja činimo jedan tim, koji bi s lakoćom mogao osvojiti svijet. I zato, dragi moji prijatelji, nemojte se plašiti konkurencije nego vjerujte u sebe. Možda vam moja priča pomogne u tome.

Lijep pozdrav,

NMD i Azur

Slični članci

22.
Nov.
2022.
News
Počinju BLACK WEEK popusti!
05.
May.
2022.
News
Brzo, sigurno i beskontaktno preuzmi svoju pošiljku na željenoj lokaciji paketomata, kada god to tebi odgovara.