pon-pet 9:00 - 16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

News
09.02.2018.

Ovo Valentinovo kupuješ savršen poklon!

Znamo da traženje savršenog poklona za Valentinovo ponekad može biti teško, a najveći problem nastaje ako nemaš ideju. Tu uskačemo mi! Pomažemo ti s traženjem idealnog poklona, ako si u vezi sa Sneaker fanom, Provjeri u koju bi kategoriju išla tvoja cura ili tvoj dečko i provjeri naše prijedloge za poklon.

Kupuješ poklon za dečka

Koji stil bi najviše odgovarao dečku za kojeg kupuješ poklon?

1. Sportski tip – ovaj je dečko stalno u pokretu, bez obzira zapravo bavi li se nekim sportom ili ne, stalno je na nogama, a na tim su nogama stalno tenisice. Za takve smo dečke izdvojili posebnu listu prijedloga ovdje.

2. Fashion tip – ovaj dečko točno zna što je novo u svijetu obuće i odjeće poznatih svjetskih brandova. Zna da su izašle nove New Balance 247 tenisice i točno zna gdje ih može naći. Sigurni smo da bi se njemu svidio neki od modela s ove liste.

3. Casual tip – ovom je dečku važno osjećati se dobro u onome u čemu izgleda dobro. Obožava tenisice, hoodice, trenirke i sve slično što može iskombinirati u teretanu, šetnju ili na druženje. Provjeri naše prijedloge za poklon koji bi mu se sigurno svidio, na ovoj listi.

4. Street Style tip – ovaj dečko svaki novi model koji izađe na tržište točno zna uklopiti u svoj stil. Obožava sve urbane stvari i prati događanja, najave i dolaske novih kolekcija omiljenih brandova. Za poklon njemu, provjeri ovdje.

5. Ništa od ovoga tip – sve je to tu negdje, ali nije to to. Nema veze, ovdje je nešto veća lista proizvoda na kojoj će ti sigurno upasti u oko kao najbolji poklon. 

 

 

Kupuješ poklon za curu

Izaberi stil koji bi najbolje odgovarao curi koja će ovog Valentinova dobiti najbolji poklon.

1. Sportska cura – ova cura pazi na raspored svojih treninga, a čak i ako ne trenira obožava šetnje i stalno je u nekom pokretu. Ova cura baš zato i zna što znače kvalitetne tenisice. Provjeri ovu listu proizvoda, ona sigurno već zna za sve modele koji se tu nalaze. Ti pogodi koje su prave za nju.

2. Fashion tip – ne postoji model novi model tenisica koji je izašao, a da ova cura za to ne zna. Njeguje svoj stil koji je uvijek u trendu, a on redovito uključuje obuću i odjeću poznatih svjetskih brandova. Za nju smo pripremili popis proizvoda s kojima nećeš pogriješiti.

3. Casual tip – jednostavna cura koja uvijek izgleda dobro, a osjeća se udobno u onome što nosi. Najbolje se osjeća u tenisicama i majici s kapuljačom, a opisao bi ju kao sport fashion fana. Njoj će se sigurno svidjeti nešto s ove liste.

4. Street Style tip – ova cura svaku kombinaciju odjeće i obuće okrene na svoj jedinstveni stil. Uvijek ti izgleda kao da je spremna za profesionalni photo shooting o novim kolekcijama koje tek dolaze u svijet Sneaker kulture. Iznenadi ju s nečim s ove liste.

5. Ništa od ovoga tip – blizu smo, ali nismo pogodili stil cure za koju tražiš poklon? Imamo još jednu ideju. Ako ti ona padne na pamet kada vidiš neki artikl s ove liste, to je to,

Slični članci

07.
Mar.
2024.
News
Buzz Sneaker Station otvara novu, 12. po redu poslovnicu u Avenue Mallu!    
01.
Mar.
2024.
News
Neka svaka žena ovih dana ima izgovor za otići u shopping!