pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao porezni obveznik

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

News
21.03.2018.

Osvoji Air Max 270 model!

Uključi se u Buzz nagradni natječaj i osvoji svoj model popularnih Nike Air Max 270 tenisica. Sve što trebaš je pokazati nam kako bi izgledale tvoje idealne tenisice.

Ovdje se nalazi posebna BUZZ bojanka koju možeš ukrasiti po svojoj želji, do 29.3. u ponoć.

Svoj crtež fotografiraj i postavi na Facebook uz oznaku #buzzsneakerstation i #airmax270. Crtež možeš isprintati i obojati ili sve napraviti na računalu, mobitelu i slično. Ovdje ga preuzimaš u formatu koji ti odgovara:

Buzz Crew ekipa odabire najbolji crtež i pobjednik ili pobjednica dobivaju Nike Air Max 270 model tenisica. Ime ćemo objaviti na Buzz Sneaker Station Hrvatska Facebook stranici.

Sretno svima!

 

Članak 1. Organizator

Priređivač promotivnog natječaja pod nazivom „Nagradni natječaj – osvoji Air Max 270 model’’ je Sport Vision, Bani 75A, 10 000 Zagreb. Promotivni natječaj priređuje se u cilju promidžbe.

Članak 2. Trajanje i svrha natječaja

Nagradni natječaj će se priređivati od 21.3.2018. do 29.3.2018. u ponoć. Pravila određuju da osoba treba objaviti na svom Facebook profilu fotografiju obojane tenisice uz oznaku #buzzsneakerstation i #airmax270. Stručni će žiri odabrati najkreativniju fotografiju i nagraditi jednu osobu Nike Air Max 270 modelom tenisica. 

Članak 3. Fond nagrada

Fond nagrada uključuje model tenisica Nike Air Max 270.

Članak 4. Pravo sudjelovanja

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe iz Hrvatske koje za vrijeme trajanja nagradnog natječaja objave fotografiju obojanog letka uz oznaku oznaku #buzzsneakerstation i #airmax270. Navedeno je potrebno izvršiti do ponoći 29.3.2018. Osoba koja se prijavljuje na natječaj mora imati sva prava na prijavljeni sadržaj. Organizator natječaja je ovlašten na temelju diskrecijske procjene u bilo kojem trenutku i bez obrazloženja diskvalificirati bilo kojeg sudionika, ako isti krši zakonske propise koji su na snazi u Republici Hrvatskoj ili svojim postupcima narušava ugled ili šteti interesima. Sudionici nagradnog natječaja, prihvaćanjem pravila sudjelovnja se u potpunosti odriču bilo kakvih potraživanja od Organizatora na osnovi naknade bilo kakvog oblika troška ili štete koja bi mogla nastati prilikom ispunjenja zadatka koji je propisan ovim pravilima.

Članak 5. Proglašenje pobjednika nagradnog natječaja

Prijave se primaju do 29.3.2018. u ponoć. Dobitnika ili dobitnicu s najkreativnijom objavom bira žiri sastavljen od Buzz Crew članova i rezultate objavljuje 30.3.2018. godine na Facebook stranici BUZZ Sneaker Station. Dobitnik/ca osvaja nagradu iz članka 3 ovih Pravila. Dostavljanjem podataka sudionici i dobitnici pristaju da podaci budu javno objavljeni te pristaju na ostale uvjete definirane ovim Pravilima.

Članak 6: Preuzimanje nagrade

Dobitnici ovog natječaja bit će obaviješteni o dobitku nagrade putem Facebooka. Ako dobitnik u roku od 10 dana ne odgovori na dopis, poruku, e-mail ili telefonski poziv, nagradu neće moći realizirati. Nagrada je neprenosiva na treću osobu.

Članak 7: Sudionici u nagradnom natječaju

Sudionici ovog nagradnog natječaja ne mogu zahtijevati nagrade u većim količinama ili drugačije nagrade od onih koje su navedene u ovim Pravilima od strane Organizatora. Prijavom sudjelovanja u ovom nagradnom natječaju, sudionici prihvaćaju Pravila ovog natječaja. Autor svakog prijavljenog materijala slanjem svoje prijave jamči da sva autorska prava na prijavljenom rješenju (svi tekstovi/slogani) pripadaju njemu, da na njemu nema tereta te da ista nisu ograničena ili prenijeta u korist bilo koje treće fizičke ili pravne osobe. Prihvaćanjem ovih Pravila, autori/svi sudionici ovog natječaja, daju u korist Organizatora pravo isključivog iskorištavanja njegovih autorskih prava na prijavljene radove i to na način da ovlašćuju Organizatora da prijavljene uratke oglašavaju u medijima u svrhu promocije, tijekom neograničenog vremena u neograničenoj nakladi i broju izdanja na cijelom teritoriju Republike Hrvatske, sukladno ovim Pravilima te na online kanalima. Autori pobjedničkih radova prihvaćaju da se njihovo ime, lik i djelo iskoristi u promotivne svrhe, a s ciljem dobivanja publiciteta i promocije navedene u Članku 2. U slučaju da bilo koja treća fizička ili pravna osoba pokrene protiv Organizatora bilo kakve sudske, upravne ili druge slične postupke utemeljene na navodnoj povredi autorskih ili drugih prava vezano uz oglašavanje, proizvodnju, umnožavanje, distribuciju ili prodaju sadržaja koji se pojavljuju u prijavljenim radovima, Autor navedenog materijala/rada se obvezuje pridružiti takvom postupku te potraživanja iz istog zahtjeva preuzeti na sebe te braniti Organizatora od svakog zahtjeva postavljenog u takvom postupku te istima naknaditi sve troškove koji bi im mogli nastati uslijed takvog zahtjeva te pokretanja sudskog ili administrativnog postupka. Organizator se obvezuju obavijestiti Autora materijala o pokretanju bilo kojeg takvog postupka odmah, a najkasnije u roku od 7 (sedam) radnih dana od dana kada zaprimi obavijest o pokretanju postupka. Organizator je ovlašten sam raditi određene preinake, dorade i slično na prijavljenim materijalima dokle god te iste ne predstavljaju deformiranje istog, kao niti bilo koju drugu povredu prava Autora, koja bi bila temelj za bilo kakav zahtjev Autora prema Organizatoru ili trećoj osobi i za isto nije potrebna nikakva suglasnost ili odobrenje Autora. Organizator sve prijavljene materijale uz potrebne dorade mogu koristiti za oglašavanje u svim medijima (televizija, novine, internet...), ali ih nisu obvezni koristiti u reklamne svrhe. Sudionici se dostavom materijala za natječaj odriču bilo kakvih daljnjih potraživanja prema Organizatoru po bilo kakvoj osnovi.

Članak 8: Pogrešne i neregularne prijave

Pogrešne ili nepotpune prijave su nevažeće i ne daju pravo podnositeljima ni na kakvu naknadu ili na sudjelovanje u nagradnom natječaju.

Članak 9: Publicitet

Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici su suglasni da se njihovi materijali, njihova imena i prezimena, ostali podaci te fotografije mogu od strane Organizatora objaviti i koristiti bez naknade u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu. Podaci se čuvaju, a sudionik može zatražiti opoziv privole i brisanje podataka tako da pošalje e-mail na online@sportvision.hr i zahtjev će biti izvršen brisanjem e-mail adrese.

Članak 10: Objava pobjednika natječaja

Imena dobitnika, odnosno autora pobjedničkih uradaka, bit će objavljena na Facebook stranici BUZZ sneaker station 30.3.2018. godine.

Članak 11: Porezi

Pobjednici natječaja ne snose nikakve poreze, obveze niti naknade direktno povezane s nagradama.

Članak 12: U slučaju spora

U slučaju spora između sudionika nagradnog natječaja te Organizatora, nadležan je sud u Zagrebu.

Članak 13: Mogućnost prekida nagradnog natječaja

Nagradni natječaj može se prekinuti samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje Priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti ili izbjeći.

Članak 14: Sponzorstvo

Ovaj natječaj nije ni na koji način sponzoriran od strane Facebooka.

Slični članci