pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

News
16.04.2018.

BUZZ SNEAKER STATION slavi treći rođendan!

U svim Buzz trgovinama (Zagreb, Split, Zadar, Rijeka i Varaždin) organizira se proslava 3. rođendana prvog i najvećeg sneaker station koncepta na Balkanu. Ovaj popularan koncept već treću godinu za redom oduševljava svoje kupce, pa smo pripremili brojna iznenađenja, evente, nagrade, popuste, posebne pogodnosti, aktivacije i još mnogo toga.

Popusti na dan rođendana u petak 20.4.2018.

U svim BUZZ trgovinama i na web shopu čeka te 20% popusta. Posjeti nas u City Centeru one East u Zagrebu, u Mall of Split centru, Lumini centru Varaždin, Tower centru Rijeka i Supernova centru Zadar. Na sav asortiman u trgovini 20.4. čeka te 20% popusta.

Na webu, popust od 20% ostvaruješ uz korištenje #bday3 i to na ovu listu proizvoda. Registriraj se, prijavi u svoj račun i odaberi željeni artikl s liste. Kada u svoju košaricu upišeš #bday3 cijena proizvoda smanjuje se za 20%: Samo u petak do ponoći ovaj popust ostvaruješ na pune cijene ali i na već snižene artikle na ovoj listi.

U rođendanskoj ponudi pronađi modele obuće, odjeće i opreme i proslavi s nama treći rođendan!

Nakon što nabaviš sve u BUZZ, vidim se u Katranu na RNB CONFUSION - velikom rođendanskom partyu. Tamo uz treći rođendan BUZZ Sneaker Stationa, RNB Confusion slavi 15. rođendan! Sve informacije čekaju te ovdje.

Pridruži nam se u proslavi trećeg rođendana!

 

BUZZ SNEAKER STATION ROĐENDAN


•    od 10. travnja – prati Instagram profile poznatih influencera i zaljubljenika u Sneaker svijet jer kod njih možeš osvojiti vrijedne BUZZ nagrade svaki drugi dan, prati oznake #mysneakergrail #buzzbirthday3 i uključi se


•    15. travnja – počeli smo s dance contestom u Hangaru, uz super glazbu i vrhunske plesne korake na jednom su se mjestu okupili zaljubljenici u tenisice i urbanu kulturu


•    16. travnja – nastavljamo s nagradnim natječajem u kojem možeš osvojiti dva puta po dvije ulaznice za veliki RNB CONFUSION u Katranu 20.4. Sve informacije čekaju te na našoj Facebook stranici.


•    16. travnja – 19. travnja – za svaku kupovinu u BUZZ Sneaker Station trgovinama dobivaš poklon bon od 50 kn koji možeš iskoristiti prilikom sljedeće kupovine, isto se odnosi i na web. Uz svaki artikl naručen s u periodu od 16.4. do 19.4. uz dostavljeni ćeš artikl dobiti kupon od 50 kn koji možeš iskoristiti na sljedeću kupovinu artikala s ove liste do 30.4., ako kupuješ u trgovini samo ponesi kupon, a ako želiš kupon iskoristiti na webu potrebno je upisati kod koji dobiješ na kuponu i odabrati jedan od modela s ove liste


•    19. travnja – na našoj Facebook stranici možeš provjeriti jesi li osvojio ili osvojila dva puta po dvije ulaznice za veliki RNB Confusion party


•    20. travnja – na dan rođendana u svim BUZZ trgovinama i na web shopu čekaju te iznenađenja i popusti. Posjeti nas u Arena centru i City Centeru one East u Zagrebu, u Mall of Split centru, Lumini centru Varaždin, Tower centru Rijeka i Supernova centru Zadar.


•    20. travnja - RNB CONFUSION It's ya birthday – veliki rođendanski party u Katranu gdje uz treći rođendan BUZZ Sneaker Stationa, RNB Confusion slavi 15. rođendan! Sve informacije čekaju te ovdje.

Slični članci

02.
Apr.
2024.
News
8.4.od 17:00 do 20:00h dođi u Buzz Sneaker Station u Arena Centru i sudjeluj u eventu NIKE AIR MAX DAY u kojem možeš osvojiti vrijedne nagrade!
28.
Mar.
2024.
News
Svako drugi ponedjeljak u partnerskim trgovinama od 18:00h do 20:00h čeka te vesela ponuda!