pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

News
30.04.2018.

CLUB C X MONTANA CANS

„Always Classic“ – nova Reebok kampanja promiče individualnost i

potiče kreativce

Pozivajući na suradnju istaknute kreativce ulične umjetnosti, grafitere Sany i Felipea Pantonea, kao i njemačke stručnjake za boje iz Montana Cans tvrtke, inovativnom kampanjom „Always Classic“, Reebok je predstavio novi model – Club C X Montana Cans.

Kao brend koji snažno vjeruje u one koji pomiču granice stvaralaštva i ne boje se nadmašiti očekivanja, Reebok je inspiriran svojim kultnim Classic modelima – Freestyle Hi, Classic Leather, Club C i Workout Plus, stvorio nove. Klasični modeli poslužili su kao savršena umjetnička platna, pa potaknuti bojama iz kolekcije proizvođača boja Montana Cans, Reebok predstavlja četiri posebno atraktivna koloristička modela Club C Montana Cans – PURPLE, MT. FUJI, PEBBLE i MANILLA LIGHT.

Odlučna u namjeri da postane dio dominante muške grafiterske scene, Sany se visoko pozicionirala zahvaljujući autentičnom street art opusu, zagovarajući odvažan stav i bunt, dok je Felipe svojim kolorističkim geometrijskim instalacijama vrlo blizak jedinstvenoj estetici modela Club C. Oba umjetnika predstavljaju kreativne vizionare i uzor svojoj generaciji umjetnika, ističući se kroz smjele i jedinstvene stilske forme.

Uz Sany i Felipea, u kampanji su prisutni i neki od najvažnijih partnera brenda Reebok, uključujući hip-hop duo Rae Sremmurd, repera Lil Yachty, pop zvijezdu Arianu Grande i supermodel Gigi Hadid.

Reebok Classic, koji je zbog svog minimalističkog stila još davne 1985. godine bio omiljena tenisica sportaša, na terenu i van njega, još uvijek je nezamjenjiv model koji oduševljava sve generacije. Club C Montana Cans predstavlja idealan proljetni izbor za sve čiji stil odiše individualnošću i samopouzdanjem.

U Buzz trgovinama u Zagrebu, Zadru, Splitu i Rijeci uz kupovinu Club C Montana Cans tenisica dobivaš i poklon originalni Montana Sprej ili USB.

Slični članci

02.
Apr.
2024.
News
8.4.od 17:00 do 20:00h dođi u Buzz Sneaker Station u Arena Centru i sudjeluj u eventu NIKE AIR MAX DAY u kojem možeš osvojiti vrijedne nagrade!
28.
Mar.
2024.
News
Svako drugi ponedjeljak u partnerskim trgovinama od 18:00h do 20:00h čeka te vesela ponuda!