pon - pet: 9:00- 16:00 sati

za narudžbe iznad 30,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

News
27.05.2016.

Vuk prošetao Jordanice po New Yorku

Naš Ivan Vukušić a.k.a. Vuk u svom drugom posjetu NYC-u ponosno je pokazao svoje nove Nike Air Jordan IV Retro OG te ih do iznemoglosti prošetao Velikom Jabukom, a evo i zašto.

«Da se razumijemo nosio sam nekoliko pari tenisica, ali kad smo sletjeli na JFK, čim smo ušli u taxi vozač me je pitao gdje sam kupio tenisice?

Pomislih pa frajer ima oko sokola kad ih je tako brzo skužio. Objasnim mu da sam brand ambasador Buzz-a u Hrvatskoj i da sam dobio par modela, ali sam eto ove kultne ponio sa sobom u Ameriku.

Rekao je da su te najjači model i da ih nije lako naći. Bilo mi je naravno gušt to čuti. Sljedećeg dana sam malo pomalo počeo kužiti da mi ekipa masovno gleda u noge. Pa da nisam stao u nešto, pomislim u sebi i nastavim dalje polunesigurnim korakom i sjetim se riječi mladog taksista.

Jordanice, pogotovo ove su apsolutni head-turner i ako želite proći nezapaženo onda ih ostavite kod kuće...ali opet s druge strane za to moraš biti jak karakter, jer tko bi im odolio? Priznajem ja sam slab. Hvala Buzzovci!»

Trenutno nema komentara

Slični članci

22.
Nov.
2022.
News
Počinju BLACK WEEK popusti!
05.
May.
2022.
News
Brzo, sigurno i beskontaktno preuzmi svoju pošiljku na željenoj lokaciji paketomata, kada god to tebi odgovara.