pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

News
27.05.2016.

Vuk prošetao Jordanice po New Yorku

Naš Ivan Vukušić a.k.a. Vuk u svom drugom posjetu NYC-u ponosno je pokazao svoje nove Nike Air Jordan IV Retro OG te ih do iznemoglosti prošetao Velikom Jabukom, a evo i zašto.

«Da se razumijemo nosio sam nekoliko pari tenisica, ali kad smo sletjeli na JFK, čim smo ušli u taxi vozač me je pitao gdje sam kupio tenisice?

Pomislih pa frajer ima oko sokola kad ih je tako brzo skužio. Objasnim mu da sam brand ambasador Buzz-a u Hrvatskoj i da sam dobio par modela, ali sam eto ove kultne ponio sa sobom u Ameriku.

Rekao je da su te najjači model i da ih nije lako naći. Bilo mi je naravno gušt to čuti. Sljedećeg dana sam malo pomalo počeo kužiti da mi ekipa masovno gleda u noge. Pa da nisam stao u nešto, pomislim u sebi i nastavim dalje polunesigurnim korakom i sjetim se riječi mladog taksista.

Jordanice, pogotovo ove su apsolutni head-turner i ako želite proći nezapaženo onda ih ostavite kod kuće...ali opet s druge strane za to moraš biti jak karakter, jer tko bi im odolio? Priznajem ja sam slab. Hvala Buzzovci!»

Slični članci

02.
Apr.
2024.
News
8.4.od 17:00 do 20:00h dođi u Buzz Sneaker Station u Arena Centru i sudjeluj u eventu NIKE AIR MAX DAY u kojem možeš osvojiti vrijedne nagrade!