pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

News
05.01.2017.

Zašto baš boje, fotografija i ples?

Biti fotograf znači prije svega imati kvalitetnu i udobnu obuću zbog cjelodnevnog stajanja na nogama. Ljubav prema fotografiji, otkrivam prvim plesnim koracima. U ovom kratkom videu moći će te vidjeti kako sam kupila tenke, kako sam uživala u njima radeći svoj posao koji radim i kako provodim slobodno vrijeme u teretani, to mi je jedini trenutak kada doslovce imam svoj mir.

 

Osobno imam ravno stopalo pa isto tako moram paziti koju obuću ću kupiti jer u svaku obuću moram staviti ortopedski uložak pa mi je izbor obuće smanjen i to je pretežno onda muška tenisica zbog veličine. NIKE AIR MAX 90 ULTRA SE je definitivno odnio pobjedu udobnosti i fleksibilnosti kako za posao tako za trening!


Ples je prekrasna meditacija kao i život, samo ako se prepustite. Uz fotografiju veliku ljubav imam prema planinarenju, biciklizmu, meditaciji, duhovnosti, glazbi, video produkciji i svemu onome što čini moj život radosniji. Bilo mi je teško „strpati“ sve u jednu fotku da vam pokažem čime se bavim pa sam tako odlučila složiti ovaj kratki video.

Na temelju svog iskustva gdje imam svega 15% vida, što znači osamdeset pet posto oštećenja je. uzrokovano albinizmom. Moja ljubav prema fotografiji bila je velika te mi se postavljalo pitanje „pa kako ćeš ti to s obzirom na vid“, „kako ovo - kako ono „Ti to ne možeš, ili ti to nikada nećeš moći.“ – upravo radi takvih izjava si još jači i rušiš sve predrasude svima. Naravno da mi vid stvara problem kod „divljanja“ na biciklu kroz šumu, u planinarenju kada se spuštam niz brijeg, i u fotografskom posla imam dosta prepreka, ali jednostavno naučiš time vladati i savršeno kontrolirati do te razine da drugi ni ne primijete. Ja ni ne znam što je to vidjeti 100% savršeno, meni je mojih 15% vida kao da imam savršen vid!


Radite ono što volite jer jedino tako možete raširiti svoja krila i rasti iz dana u dan. Kao što je moje "oko" - moja fotografija.

Vaš korak je vaš život, vaša boja, budite razigrani, kreativni i budite djeca!


p.s. Hvala Buzz(Arena Centar) na dopuštenju snimanja.

Slični članci

02.
Apr.
2024.
News
8.4.od 17:00 do 20:00h dođi u Buzz Sneaker Station u Arena Centru i sudjeluj u eventu NIKE AIR MAX DAY u kojem možeš osvojiti vrijedne nagrade!