pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

News
05.01.2017.

Kvaliteta, dizajn i udobnost u jednom

Slušanje vlastitog osjećaja, otkrivanje noviteta i shvaćanje različitih pogleda na svijet za sobom povlači mnogobrojne prepreke i padove. Kako se nositi s padovima, na koji način izvući pozitivno iz negativnog, najlakše je naučiti baveći se sportskim aktivnostima. Zahvaljujući lijepom vremenu, posljednje dane ove godine odlučio sam provesti na slacklineu i uživati u ljepotama ovog netipičnog zimskog dana.

Bavljenje sportom za mene je vrsta aktivnog odmora i pomaže mi da se udaljim od problema kad je to potrebno. Vjerujem da je za ostvarenje ciljeva važno ostati aktivan, fokusiran i prilagodljiv različitim situacijama, što je lako ako vam ono u čemu hodate pruža osjećaj slobode.

Ovdje zasluge preuzimaju moje Nike Air Max 90 PRM „Ale Brown“, najdraži model u 2016. godini. Ove tenisice uz savršen dizajn i odličnu kvalitetu pružaju osjećaj ugode i lakoće nošenja. Jedna od zanimljivosti također je mogućnost korištenja za svakodnevne, a isto tako i za sportske aktivnosti.

Što se izbora tenisica tiče, konačno je stiglo doba kad se kvaliteta, dizajn i udobnost mogu spojiti u jedno. Moja odluka je i dalje slušati svoj osjećaj, nastaviti nositi ono u čem sam sretan i što mi omogućava nesmetano obavljanje izazova. I da, jedva čekam svoj novi model i izazove koje mi donosi! :D

Slični članci

02.
Apr.
2024.
News
8.4.od 17:00 do 20:00h dođi u Buzz Sneaker Station u Arena Centru i sudjeluj u eventu NIKE AIR MAX DAY u kojem možeš osvojiti vrijedne nagrade!