News
21.08.2019.

THEY ARE READY FOR SCHOOL. ARE YOU?

Oni su mladi, pametni, veoooma uspješni, autentični, kul – jednom riječju, jedinstveni! Oni su naši Golden Kids, „zlatna“ djeca iz regije koje smo odabrali za lica nove Ready for School kampanje. Dolaze iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Crne Gore, Bugarske i Rumunjske i za njih se može reći da su rođeni spremni. Ne vjerujete nam? Uvjerit ćete se sami kada saznate koliko su uspjeha postigli tako mladi.

Pijanistkinja Una Miljuš iz Srbije sa samo 7 godina osvojila je Chopin-ov zlatni prsten, dok se danas može pohvaliti brojnim drugim priznanjima sa međunarodnih natjecanja.

Petar Rakočević je petnaestogodišnji robotičar iz Crne Gore i jedan od članova nacionalnog Olimpijskog tima. Prvak je države u robotici i dio trećeplasiranog tima na Internacionalnoj olimpijadi za matematičare.

Aleksandra Roljić, predstavnica Bosne i Hercegovine, atletičarka je koja drži juniorski nacionalni rekord na 400m, a ujedno je pobjednica Internacionalnog natjecanja u atletici.

Petra Krušelj je osamnaestogodišnja plesačica iz Hrvatske i državna prvakinja u nekoliko plesnih kategorija. Najbolji je solista sa regionalnog freestyle natjecanja. 

Martin Kopčev, zlatni olimpijac iz Bugarske, sa samo 17 godina ima kolekciju medalja iz matematike i informatike na kojoj bi mu pozavidjele i mnogo starije kolege. Naravno, kolekcijom prednjače zlatne medalje.

Graciozna balerina Badea Bjanka Andrea dolazi iz Rumunjske i pobjednica je Youth America Grand Prix takmičenja u baletu, svjetski priznate baletske manifestacije, dok je Anže Hribar, gimnastičar iz Slovenije, jedan od najmlađih članova nacionalnog tima i pobjednik mnogih međunarodnih natjecanja.

Svojim uspjesima, ali i nevjerojatnom energijom koju šire gdje god da se pojave, Buzz Golden Kids su nas očarali ovog leta. Okupili smo ih u Beogradu i sa njima snimili intervju. Otkrili su nam kako im polazi za rukom da tako mladi imaju već toliko uspjeha, što je to što ih čini jedinstvenima, a ujedno dokazali da su i oni samo djeca koja se spremaju za novu školsku godinu i nove životne uspjehe. Pogledajte Ready for School video koji je dokaz da granice ne postoje kada govorimo o istinskim ljudskim vrijednostima. 

I još nešto... U svim našim trgovinama i online u subotu 24.8. počinje velika Ready for School akcija, a do tada bacite oko na sezonsko sniženje koje je na izmaku!

Are you ready for school? We are!

Slični članci

22.
Nov.
2022.
News
Počinju BLACK WEEK popusti!
05.
May.
2022.
News
Brzo, sigurno i beskontaktno preuzmi svoju pošiljku na željenoj lokaciji paketomata, kada god to tebi odgovara.