pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

News
21.08.2019.

THEY ARE READY FOR SCHOOL. ARE YOU?

Oni su mladi, pametni, veoooma uspješni, autentični, kul – jednom riječju, jedinstveni! Oni su naši Golden Kids, „zlatna“ djeca iz regije koje smo odabrali za lica nove Ready for School kampanje. Dolaze iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Crne Gore, Bugarske i Rumunjske i za njih se može reći da su rođeni spremni. Ne vjerujete nam? Uvjerit ćete se sami kada saznate koliko su uspjeha postigli tako mladi.

Pijanistkinja Una Miljuš iz Srbije sa samo 7 godina osvojila je Chopin-ov zlatni prsten, dok se danas može pohvaliti brojnim drugim priznanjima sa međunarodnih natjecanja.

Petar Rakočević je petnaestogodišnji robotičar iz Crne Gore i jedan od članova nacionalnog Olimpijskog tima. Prvak je države u robotici i dio trećeplasiranog tima na Internacionalnoj olimpijadi za matematičare.

Aleksandra Roljić, predstavnica Bosne i Hercegovine, atletičarka je koja drži juniorski nacionalni rekord na 400m, a ujedno je pobjednica Internacionalnog natjecanja u atletici.

Petra Krušelj je osamnaestogodišnja plesačica iz Hrvatske i državna prvakinja u nekoliko plesnih kategorija. Najbolji je solista sa regionalnog freestyle natjecanja. 

Martin Kopčev, zlatni olimpijac iz Bugarske, sa samo 17 godina ima kolekciju medalja iz matematike i informatike na kojoj bi mu pozavidjele i mnogo starije kolege. Naravno, kolekcijom prednjače zlatne medalje.

Graciozna balerina Badea Bjanka Andrea dolazi iz Rumunjske i pobjednica je Youth America Grand Prix takmičenja u baletu, svjetski priznate baletske manifestacije, dok je Anže Hribar, gimnastičar iz Slovenije, jedan od najmlađih članova nacionalnog tima i pobjednik mnogih međunarodnih natjecanja.

Svojim uspjesima, ali i nevjerojatnom energijom koju šire gdje god da se pojave, Buzz Golden Kids su nas očarali ovog leta. Okupili smo ih u Beogradu i sa njima snimili intervju. Otkrili su nam kako im polazi za rukom da tako mladi imaju već toliko uspjeha, što je to što ih čini jedinstvenima, a ujedno dokazali da su i oni samo djeca koja se spremaju za novu školsku godinu i nove životne uspjehe. Pogledajte Ready for School video koji je dokaz da granice ne postoje kada govorimo o istinskim ljudskim vrijednostima. 

I još nešto... U svim našim trgovinama i online u subotu 24.8. počinje velika Ready for School akcija, a do tada bacite oko na sezonsko sniženje koje je na izmaku!

Are you ready for school? We are!

Slični članci

02.
Apr.
2024.
News
8.4.od 17:00 do 20:00h dođi u Buzz Sneaker Station u Arena Centru i sudjeluj u eventu NIKE AIR MAX DAY u kojem možeš osvojiti vrijedne nagrade!
28.
Mar.
2024.
News
Svako drugi ponedjeljak u partnerskim trgovinama od 18:00h do 20:00h čeka te vesela ponuda!