pon-pet 9:00 - 16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

News
11.03.2020.

BACK FOR THE FIRST TIME SINCE ’96 – NEW BALANCE 850

Kada se 1996. godine pojavila sneaker scena, tenisice New Balance 850 bile su ispred svog vremena. Stoga ne čudi što su dizajneri tog branda mnogima od svojih najdražih klasika 90-ih odlučili pokloniti new school vibe  ove sezone. Imajući to u vidu, prije svega imamo upečatljive kombinacije boja ovog modela u kojima se može pronaći, a koje mu prvobitno nisu bile svojstvene.

S mješavinom prevrnute kože, sintetičke i prozračne mreže na gornjištu, upotpunjenim reflektirajućim detaljima na peti i prednjem dijelu tenisica, nove New Balance 850 Retro Bring Back definitivno privlači pažnju na prvi pogled. Najzaslužnije za to su retro boje koje su obilježile kraj prethodnog desetljeća.

One su najistaknutije na Tahitian Pink, uniseks silueti koja će upotpuniti bilo koji outfit koji nosite ovog proljeća.

Dizajn old-new siluete koja je, prvi put nakon 1996. godine ugledala svetlost dana, prepušten je Stephanie Howard i možemo reći da je doživio pravu renesansu. Iako suštinski nije značajno promijenjen, model New Balance 850 sadrži unapređen sistem vezanja vezica, ali i jedan potpuno atipičan novitet!

S novih 850-ica prvi put u povijesti ovih tenisica uklonjen je karakteristični "N" branding koji je uvijek na bočnim stranama tenisica.  Ipak, prepoznatljivi NB-ov logo ovoga puta nije izosto s jezika i pete tenisica.

 

Pored Tahitian Pink, u našoj ponudi možete pronaći još nekoliko veoma upečatljivih silueta, među kojima se ističe i Vision Blue.

Nove New Balance 850 unisex modele pronađite u svim našim shopovima ili naručite online.

Buzz tim

Slični članci

07.
Mar.
2024.
News
Buzz Sneaker Station otvara novu, 12. po redu poslovnicu u Avenue Mallu!    
01.
Mar.
2024.
News
Neka svaka žena ovih dana ima izgovor za otići u shopping!