pon - pet: 9:00- 16:00 sati

za narudžbe iznad 30,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

News
10.04.2020.

MAKE YOUR ROOM YOUR NEW DANCE FLOOR – IT’S TIME FOR BUZZING AT HOME

Odlučili smo da te malo pokrenemo tijekom boravka kod kuće! A koji je najbolji način da to napravimo? Plesom, naravno! Vrijeme je da tvoja soba postane tvoj novi plesni podij, da obuješ omiljene tenisice i odabereš outfit u kojem najviše voliš plesati jer počinje BUZZing At Home!

Tim povodom, pozvali smo priznate koreografe iz cijele regije da s nama podijele tutorijale za njima omiljene koreografije i potaknemo te da plešeš, jer nema boljeg načina za širenje pozitivne energije. Dovoljno je samo pustiti omiljenu pjesmu ili beat i prepustiš se ritmu.

Prvi tutorijal iz našeg novog serijala BUZZing At Home pripremila je Anja Stefanović aka Unja Green, djevojka koja je „živa vatra“ na plesnom podiju. Ima 27 godina i iza sebe zavidne plesne uspjehe. Kao plesač i koreograf sudjelovala je u mnogobrojnim projektima: plesnim natjecanjima, televizijskim emisijama, glazbenim spotovima, reklamama, raznim kampanjama, festivalima i mnogobrojnim nastupima. Godine 2010. bila je dio Shakirine turneje i koncerta u Beogradu pod nazivom The sun comes out World Tour. Pogledajte tutorijal koji je pripremila za vas. Let’s start BUZZing At Home!

VIDEO - https://www.youtube.com/watch?v=w0dux9rD_gM

Pjesmu uz koju pleše možete pronaći na ovom linku, dok su vam tenisice u kojima pleše sigurno dobro poznate. U pitanju je model Reebok Zig Kinetica, koji možete pronaći i u našem online shop-u.

Unja je jedan od koreografa koji će vam svojim tutorijalima pomoći naučiti nove plesne pokrete. Stay tuned – uskoro stižu nove koreografije! Učite ih pomno i redovno ponavljajte, jer vas na kraju cijele priče čeka jedan zanimljiv challenge.

Buzz tim

Trenutno nema komentara

Slični članci

22.
Nov.
2022.
News
Počinju BLACK WEEK popusti!
05.
May.
2022.
News
Brzo, sigurno i beskontaktno preuzmi svoju pošiljku na željenoj lokaciji paketomata, kada god to tebi odgovara.