pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

News
13.03.2017.

NIKE PREMIUM PACK

Nike je u novoj sezoni pripremio novi Premium paket u koji su uključena tri najpopularnija retro modela, Nike Air Force, Air Max 90 i Air Huarache.


Osnovne karakteristike Premium paketa su materijali i detalji kojima je oslikan svaki model, u ovom slučaju reljef koji asocira na kožu reptila. Modeli su izrađeni u kombinaciji kože i sintetičkih materijala, neoprena i najlona.


Svaki od modela iz ovog paketa obilježio je različite periode razvoja Nike industrije obuće. U godinama kada su nastajali predstavljali su najbolje Performance modele, AF1 u košarci, AM90 i Air Huarache u trčanju. Danas, svaki model ima svoju publiku i zadržava status modela koji se proizvode konstantno iz sezone u sezonu i dio su stalne Nike ponude.


Boje koje preovladavaju na modelima su Oatmeal/Khaki/Sail, zajednička tehnologija koju posjeduju je Air sistem na AF1 i Huarache modelu u kapsulama koje se nalaze u međupotplatu tenisice, dok je na AM90 zračna komora vidljiva. Sva tri modela posjeduju novu vrstu uloška izrađenih od memorijske pjene zadužene za cjelodnevnu udobnost.


Siluete koje govore same za sebe, savršene boje za proljetnu sezonu, izbor je samo na vama, a kao što čuveni Nike slogan glasi.. stvari su jednostavne, nemojte mnogo razmišljati „Just do it!“.

Slični članci

02.
Apr.
2024.
News
8.4.od 17:00 do 20:00h dođi u Buzz Sneaker Station u Arena Centru i sudjeluj u eventu NIKE AIR MAX DAY u kojem možeš osvojiti vrijedne nagrade!