pon - pet: 9:00- 16:00 sati

za narudžbe iznad 30,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

News
28.03.2017.

Slikaj se sa svojim Air Max-icama i osvoji poklon bon od 1.000 kn

Air Max dan je iza nas, no ljubav prema ovom legendarnom modelu traje svih 365 dana u godini, slažete se? Pripremili smo aktivaciju za sve ljubitelje Air Maxa koji se ne skidaju iz svojih tena. ;)

Od utorka, 28.3., do četvrtka, 6.4., pripremili smo natječaj „JUST GOT 'EM“, a ako želiš poklon bon u BUZZ-u, potrebno je napraviti sljedeće:

1. Pokaži da si najveći Air Max fan i fotkaj se sa svojim Air Maxicama doma, u gradu, kod prijatelja - inspiracija je bezbroj ili jednostavno svrati u BUZZ i fotkaj se ispred tematskog postera u našoj trgovini držeći ih u ruci.

2. Fotografiju objavi na FB profilu Buzz Hrvatska ili na vlastitom otvorenom Instagram profilu uz svoj AIR MAX slogan, rimu, ideju, misao te tagiraj @buzzcroatia na fotki i postavi hashtagove #justgotem #kissmyairscro #buzzcroatia
 

Najbolje ćemo objaviti 7.4. na našoj FB stranici u albumu te će 3 dana trajati glasanje za najbolje AM tenisice i slogan. Fotografija s najviše glasova i lajkova osvaja poklon bon od 1.000 kn za Nike kupovinu u BUZZ-u.

 

Trenutno nema komentara

Slični članci

22.
Nov.
2022.
News
Počinju BLACK WEEK popusti!
05.
May.
2022.
News
Brzo, sigurno i beskontaktno preuzmi svoju pošiljku na željenoj lokaciji paketomata, kada god to tebi odgovara.