pon - pet: 9:00- 16:00 sati

za narudžbe iznad 30,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

News
27.03.2017.

Air Max Day proslavili brojni Zagrepčani

26. ožujka se u cijelom svijetu slavio Air Max Day, 30. rođendan kultne Nike tenisice, rođene davne 1987., a proslavi su se priključili i brojni Zagrepčani te poznate osobe koji su se okupili na cjelodnevnom partyju kako bi se upoznali s najnovijim modelima Air Max tenisica.

Nedjeljni party Air Max Day održan je u popularnom zagrebačkom okupljalištu, hostelu Swanky Mint, gdje su posjetitelji mogli dobiti uvid u nove modele, ali i napraviti makeover svojih starih Air Max-ica, kao što je zamjena vezica i čišćenje, te se prisjetiti svih retro modela iz osamdesetih i devedesetih. Za dobru atmosferu pobrinuli su se Ivan Vukušić, veliki ljubitelj urbanog stila odijevanja i sneaker kulture, Mirela Priselac Remi u ulozi DJ-ice i Ivan Šarić koji nije skrivao oduševljenje najnovijom kolekcijom Air Max tenisica.

Tijekom dana su party posjetili mnogobrojni zainteresirani građani, a među njima i glumica Marija Borić, TV lice Tea Blažević, pjevačica Jana Fabijanić, glazbenik Joe Pandur te mnogi drugi.

Trenutno nema komentara

Slični članci

22.
Nov.
2022.
News
Počinju BLACK WEEK popusti!
05.
May.
2022.
News
Brzo, sigurno i beskontaktno preuzmi svoju pošiljku na željenoj lokaciji paketomata, kada god to tebi odgovara.