pon - pet: 9:00- 16:00 sati

za narudžbe iznad 30,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

News
17.01.2023.

ECOVISION PROJEKT − Postani dio pozitivnih promjena!

Vrijeme je da napraviš iskorak ka ljepšoj budućnosti i postaneš dio pozitivnih promjena. Nekada male i naizgled beznačajne − promjene su nam potrebne kako bismo mogli napredovati. One nas uče da promatramo svijet iz drugačije perspektive i mijenjamo stvari nabolje. Hajde da zajedno koračamo ka ljepšoj budućnosti i sačuvamo naš planet za generacije koje dolaze! Pridruži se EcoVision projektu i postani dio pozitivnih promjena. Našom VIZIJOM ZDRAVE BUDUĆNOSTI želimo pokazati da su zaštita i očuvanje životne sredine važne teme koje se tiču svakog od nas.

Pozivamo te da nam se pridružiš i podržiš razvoj EcoVision projekt kroz aktivacije koje smo pokrenuli u svim maloprodajnim objektima, kao i na Buzz web shop-u. U okviru našeg asortimana nalaze se eco-friendly modeli obuće, odjeće i opreme poznatih sportskih brendova koju smo istaknuli EcoVision obilježivačima. Ovakav način proizvodnje posljednjih godina je sve više u fokusu velikih kompanija koje žele smanjiti upotrebu plastičnih materijala u izradi. 

Ne zaboravi koliko je važno da svakodnevno vodimo računa o očuvanju životne sredine − potrudi se da odvajaš otpad u posebne kontejnere i kutije za reciklažu, izbaci plastiku iz upotrebe i vodi računa o tome gdje bacaš smeće.

Zajedno možemo više − koračajmo malim, ali značajnim koracima prema ljepšoj i zdravijoj budućnosti!

Buzz tim

Trenutno nema komentara

Slični članci

22.
Nov.
2022.
News
Počinju BLACK WEEK popusti!
05.
May.
2022.
News
Brzo, sigurno i beskontaktno preuzmi svoju pošiljku na željenoj lokaciji paketomata, kada god to tebi odgovara.
21.
Mar.
2022.
News
BUZZ Sneaker Station shop u Arena Centar u Zagrebu ponovo je otvorila svoja vrata u potpuno novom ruhu!