pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

News
02.04.2024.

FIND YOUR MAX! SAVE THE DATE: 8.04. BUZZ SNEAKERS STATION ARENA CENTAR!

Save the date jer se Nike Air Max Day približava!  8.4. od 17:00 do 20:00h dođi u Buzz Sneaker Station Arena Centru i okušaj se u izazovu koju ti donosi igrica slagalica!

Buzz Sneaker Station oličenje je street style kulture i prva stanica kada ste u potrazi za bilo kojim fashion statement-om zato budi najbrži u igrici i osiguraj si cool nagrade! Što možeš osvojiti?

>> 1. mjesto osvaja tenisice i hoodie!

>> 2. mjesto osvaja tenisice

>> 3. mjesto osvaja hoodie

 

 

Nike Air Max tenisice lansirane su davne 1987. godine, a do danas zadržale su status velike modne ikone među tenisicama. Riječ je o tenisicama koje obuhvaćaju različite stilove, od vintage do modernog izgleda, a prepoznatljive su po zračnom jastuku u potplatu, urbanom dizajnu i savršenim detaljima koji predstavljaju model kojem sve do danas nitko ne može odoljeti. Njihov prepoznatljiv izgled i namjena doveli su do toga da je riječ o tenisici koja jedina ima svoj praznik.

Tvoja priča je drugačija – hrabra, odvažna i autentična, baš kao i AIR MAX tenisice koje već desetljećima oduševljavaju ljubitelje sneaker kulture, stoga je u čast ove legendarne siluete koja dominira ulicama više od tri desetljeća organiziran event u kojemu možeš sudjelovati i osvojiti vrijedne nagrade!

Moramo napomenuti kako je 8.4. i prvi ponedjeljak u nizu mnogih gdje ti priređujemo vrhunsku HAPPY HOURS akciju! Ovaj ponedjeljak od 18:00h do 20:00h u Buzz Sneaker Store trgovini čeka te na SVE nesnižene majice dugih rukava i hlača uz Sport&Bonus loyalty člansku karticu čak -30% popusta!

 

 

Buzz Sneaker Station tim

 

 

 

Slični članci

28.
Mar.
2024.
News
Svako drugi ponedjeljak u partnerskim trgovinama od 18:00h do 20:00h čeka te vesela ponuda!
07.
Mar.
2024.
News
Buzz Sneaker Station otvara novu, 12. po redu poslovnicu u Avenue Mallu!