SPORT&BONUS PROGRAM

SPORT&BONUS je loyalty program koji pruža različite pogodnosti kupcima u BUZZ trgovinama i na online shop-u BUZZSNEAKERS.HR

 

SPORT&BONUS kartica je besplatna i možete ju dobiti za manje od dvije minute u bilo kojoj od trgovina ili se možete registrirati online na SPORT&BONUS.COM i preuzeti karticu u bilo kojoj BUZZ trgovini.

Šta sve dobivate SPORT&BONUS članstvom?

  • Popust dobrodošlice - dobijete 5% popusta odmah na prvi račun po učlanjenju u program
  • Bodove uz svaki račun! Provlačite karticu prilikom svake kupovine
  • Što više kupujete – veći Mega Bonus možete ostvariti! 2x godišnje najvjernijim kupcima šaljemo vrijedne vaučere za popuste za kupnju nove kolekcije
  • Sniženo uz SPORT&BONUS - u okviru Sport Vision ponude na označene artikle stickerom &B ostvarit ćete pravo na sniženje uz svoju SPORT&BONUS karticu.
  • Personalizirane ponude, biraj sam/-a popust, kolo sreće... Nakon svake kupnje možete dobiti personalizirane ponude i pogodnosti za sljedeću kupovinu.

Pročitajte pravila SPORT&BONUS programa kako bi se preciznije upoznali sa svim pogodnostima, kao i odgovore koje smo pripremili na moguća pitanja članova vezano za iskorištavanje pogodnosti na online shop- u.

 

GDJE UNOSIM BROJ KARTICE?

Broj kartice unosite u košarici nakon što u nju dodate jedan ili više proizvoda. Nakon unosa broja kartice neophodno je kliknti na dugme POTVRDI kako bi se pogodnosti uračunale.


 

KAKO MOGU VIDJETI KOLIKO SU SNIŽENI PROIZVODI UZ SPORT&BONUS?

Proizvod trebate dodati u košaricu, unesete svoju karticu u polju SPORT&BONUS kartica i kliknete na dugme POTVRDITE.

Košarica će se nakon toga osvježiti i u njoj ćete vidjeti cijenu proizvoda sniženu uz SPORT&BONUS.

DA LI DOBIJEM BODOVE ČIM UNESEM KARTICU?

Ne. U trenutku kada unesete karticu i kliknete na dugme POTVRDI sistem će samo preračunati potencijalne pogodnosti na osnovu Vaše košarice. Tek kada kliknete na dugme POTVRDI i uspješno kreirate narudžbu, sistem će rezervirati bodove na osnovu Vaše kupnje.

Nakon 20 dana od kreiranja narudžbe, ako niste incirali povrat kupljenih proizvoda, bodovi će Vam biti na raspolaganju.
 

KAKO MOGU ISKORISTITI BODOVE KOJE SAKUPLJAM?

Nakon svake kupovine osvajate 1 bod na svakih potrošenih 1,99 €. Bodovi se sakupljaju preko ostvarenih kupovina kroz dva obračunska perioda u trajanju od po 6 mjeseci, od 1. studenog do 30. travnja, te od 1. svibnja do 31. listopada. Ovisno o potrošnji u jednom obračunskom periodu dobivate mega bonus tj. popust na kupovinu uz sport&bonus karticu u iznosima: 6,64 €, 9,24 €, 13,27 €, 18,58 € i 26,54 €, koji može iskoristiti na početku narednog obračunskog perioda. Bodovi se sakupljaju tokom jednog obračunskog perioda i po isteku istog se poništavaju.

 

Cijelokupnu ponudu weba provjerite OVDJE.