pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Arrivals
27.09.2017.

NIKE AIR MAX 97 ULTRA 2017

Nike Air Max 97 je model nastao 1997. godine i predstavlja prvi model na kome zračna jedinica prekriva cijelo gazište. Novo izdanje dvadeset godina kasnije dolazi u unaprijeđenom obliku, a ujedno je posljednje u seriji Ultra Air Max modela. Ovi modeli su unaprijeđeni novom tehnologijom koja, na čvrstim osnovama vrhunskih retro performanse tenisica za trčanje, stvara novi osjećaj za generacije koje teže inovacijama.

Gornjište modela je inspirirano tvalovima koje stvara kapljica koja pada u vodu i oni su prikazani u nekoliko slojeva. Estetika prvog modela u smislu boje inspirirana je japanskim brzim aerodinamičnim vlakovima i prvi model izrađen u srebrnoj boji nazvan je i SILVER BULLET. Ovaj model dizajnirao je Christian Tresser, i time otvorio put k daljem razvoju Air Max sistema.

Danas, dvadeset godina kasnije model je redizajniran, odnosno primjenjena je ultra tehnologija međuđona koji je izrađen od lakše i fleksibilnije legure koja u kombinaciji s Air Max sistemom svaki korak pretvara u „šetnju po oblacima“. Gornjište je izrađeno od novih sintetičkih materijala - gume i najlonske mreže koji zamjenjuju kožu i platno sa standardnih OG modela.

Futuristički dizajn i dalje odaje utisak siluete koja dolazi iz budućnosti, a s novim materijalima produžuje mit o modelu za sva vremena.

 

Photo credit: Deni Raicevic

Slični članci

03.
Sep.
2018.
Arrivals
Reebok Classic, za iduću sezonu, na scenu vraća još jednu oldschool legendu – Rapide model. Dizajniran u doba kada su veliki potplati, svem...
24.
May.
2018.
Arrivals
Nova kolekcija BUZZ T-SHIRT modela stigla je u Buzz Sneaker Station.
06.
Apr.
2018.
Arrivals
Širenje mreže počelo je u Parizu, a sada se u i u Hrvatskoj u nju uhvatilo već mnogo ljubitelja Sneaker kulture!