pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Arrivals
06.04.2018.

ADIDAS DEERUPT MREŽA U BUZZ SNEAKER STATIONU!

Širenje mreže počelo je u Parizu, a sada se u i u Hrvatskoj u nju uhvatilo već mnogo ljubitelja Sneaker kulture! Adidas Originals Deerupt Runner modeli osvojili su posebnim dizajnom koji se temelji na mreži.

Pravi adidas fanovi sjećaju se ovog detalja na modelima New York Runner i Marathn Training iz 80-ih godina, ali u novoj Deerupt kolekciji mreža je centar dizajna i izrade. Jarke boje, neobične proporcije i sama mreža inspiraciju su stvorena od urbanog planiranja, arhitekture i prirode. Osim dizajna korištenje principa mreže omogućilo je laganu konstrukciju, rastezljivog gornjeg dijela i unutrašnjosti koja osigurava stabilnost i udobnost.

Modeli su na tržištu predstavljeni u muškim i ženskim kombinacijama, a svoj model možeš pronaći u BUZZ Sneaker Station trgovinama u Zagrebu, Varaždinu, Rijeci, Zadru i Splitu, ili online na web shopu.


Uhvati se u mrežu!

 

Slični članci

03.
Sep.
2018.
Arrivals
Reebok Classic, za iduću sezonu, na scenu vraća još jednu oldschool legendu – Rapide model. Dizajniran u doba kada su veliki potplati, svem...
24.
May.
2018.
Arrivals
Nova kolekcija BUZZ T-SHIRT modela stigla je u Buzz Sneaker Station.
27.
Sep.
2017.
Arrivals
Novo izdanje dvadeset godina kasnije dolazi u unaprijeđenom obliku, a ujedno je posljednje u seriji Ultra Air Max modela.