pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao porezni obveznik

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Arrivals
02.03.2016.

NIKE ULTRA KJCRD PREMIUM PACK

Predstavljamo vam najnovija izdanja dobro poznatih silueta Air Max Classic BW i Air Max 95.
Nakon pauze od par godina Classic BW se vraća u velikom stilu. Pored OG izdanja koja su najavljena za ovu godinu model je doživio i svoje prvo Ultra izdanje.

Nike Air Max Classic BW Ultra KJCRD PRM je najnovije izdanje legendarne siluete iz 1991. godine.
Kao i predhodni modeli koji su dobili svoja Ultra izdanja i ovaj model je znatno lakši zahvaljujući ultra laganim materijalima gornjišta i đona. Gornjište je izrađeno iz jednog dijela sa gumiranim prelivom polja koja oslikavaju staru siluetu. Na peti se nalazi gumirano pojačanje sa ventilacijskim otvorima čija uloga je držanje pete čvrsto unutar gazišta. Središnji dio đona sa zračnom komorom u dijelu pete izrađen je od lagane pjenaste gume sa čvršćom gumom na vanjsom dijelu prstiju i pete.

U godini u kojoj je nastao, prvi model BW je predstavljao tenisicu sa najvećom vidljivom zračnom komorom, pa tako skraćenica u nazivu modela simbolično predstavlja BIG WINDOW, odnosno veliki prozor.

Nike Air Max 95 Ultra KJCRD PRM je model baziran na legendarnom modelu iz 1995. godine, a koji je Ultra izdanje doživio 2015. godine. Uspješne promjene modela i prihvaćenost od strane ljubitelja starih Air 95 bile su dovoljan motiv da rekonstruirana silueta nastavi svoj put. Đon Ultra modela je unaprijeđen novim materijalom i povećanom elastičnošću i znatno lakši od predhodnog. Donji dio đona predstavlja također element naprednije tehnologije koja savršeno prianja na sve tipove podloge. Gornjište izrađeno iz jednog dijela prekriveno je Flywire nitima, ukrašeno paletom boja od kojih se ističe Game Royal nijansa koja postaje short name ovog modela i cijelog pack-a.

Game royal/Black/Bright crimson/Anthracite su boje ovih modela koji legendarnim siluetama daju sasvim drugu dimenziju, priznati ćete da ih nikada niste zamišljali u ovoj kombinaciji, a upravo ona izdvaja ih od klasike i čini idealnima za nadolazeći period.

Slični članci

03.
Sep.
2018.
Arrivals
Reebok Classic, za iduću sezonu, na scenu vraća još jednu oldschool legendu – Rapide model. Dizajniran u doba kada su veliki potplati, svem...
24.
May.
2018.
Arrivals
Nova kolekcija BUZZ T-SHIRT modela stigla je u Buzz Sneaker Station.
06.
Apr.
2018.
Arrivals
Širenje mreže počelo je u Parizu, a sada se u i u Hrvatskoj u nju uhvatilo već mnogo ljubitelja Sneaker kulture!