pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao porezni obveznik

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Arrivals
02.03.2016.

AIR MAX 1 ULTRA MOIRE

Prije 28 godina, fenomenalni Nike dizajner, Tinker Hetfild osmislio je novi koncept koji živi već tri desetljeća.

Nike Air tehnologiju koja postoji od 1979.godine Hetfild je učinio vidljivom kada je dizajnirao prvu tenisicu sa Air Max đonom i tako zauvijek promijenio dizajn obuće u svijetu sporta.

Priča je počela sa modelom Air Max 1 koji se prvi put pojavio 1987.godine.

Da bi obilježili 28 godina od pojavljivanja prvog Air Max modela, Nike je dizajnirao novu tenisicu koja se priključila velikoj Air Max porodici.

Air Max 1 Ultra Moire nastao je kao kombinacija modela Air Max 1 i Nike Air Zoom Moire+ iz 2006. godine koja je bila prva Nike+ tenisica. Tenisica je značajno fleksibilnija i lakša u odnosu na ostale Air Max modele, zahvaljujući đonu koji je prilagođenza trčanje.

Gornji dio tenisice napravljen je iz jednog dijela sa izlivenim poljima od reflektirajućeg 3m materijala. Inspiracija za gornji dio tenisice došla je sa modela Zoom Moire + tako da je cijelo gornjište tenisice u sitnim rupicama koje omogućuju bolju ventilaciju noge.

Nova legura izuzetno je lagana i mekana i do sada je korištena na Free modelima, potrudili su se da otpor svedu na minimum, a povećaju savitljivost tako da izvana đon izgleda isto kao regularni Air Max 1, a sa donje strane su praznine kao na Free modelima. Još jedan dodatak na Ultra Moire tenisicama je prozor sa donje strane tenisice tako da se vidi Air Max sistem i od ispod. On je zaštićen prozirnom legurom gume koja je korištena I na Air 180 modelu, a istu vrstu gume imamo I na prednjem dijelu đona.

Na Ultra Moire je sve ukomponirano kako bi tenisica bila što lakša I udobnija tako da je I uložak ortolite tehnologije koji je izrađen od ortopedske pjene izuzetno lagan i efikasan u formiranju pravilnog gazišta korak naprijed u odnosu na dosadašnje gumirane uloške.

Nike Air Max 1 Ultra Moire spoj tradicije i najnovije tehnologije bilo kao namjenska za bavljenje sportskim aktivnostima ili svakodnevna fashion obuća sigurno će zadovoljiti vaše potrebe.

Slični članci

03.
Sep.
2018.
Arrivals
Reebok Classic, za iduću sezonu, na scenu vraća još jednu oldschool legendu – Rapide model. Dizajniran u doba kada su veliki potplati, svem...
24.
May.
2018.
Arrivals
Nova kolekcija BUZZ T-SHIRT modela stigla je u Buzz Sneaker Station.
06.
Apr.
2018.
Arrivals
Širenje mreže počelo je u Parizu, a sada se u i u Hrvatskoj u nju uhvatilo već mnogo ljubitelja Sneaker kulture!