pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Arrivals
14.03.2016.

Nike Air Jordan V Retro Low CNY

Predstavljamo vam najnovije izdanje Air Jordan V Retro modela oslikanog u čast proslave kineske Nove godine, CNY (Chinese New Year). Model karakterizira crna osnova sa veoma upečatljivim Bright Crimson i Beta Blue detaljima i poljima na peti i jeziku koji su prekriveni elementima iz kineske narodne kuture.

Nike Air Jordan V je model koji je nastao 1990. godine, dizajnirao ga je čuveni Nike-ov dizajner Tinker Hatfield. Model je nasljedio neke od elemenata prethodnih modela, ali ukomponiranih u potpuno novi izgled. Inspiraciju za ovaj model Tinker je izvukao iz ratnih borbenih aviona iz Drugog svjetskog rata.
Jezik modela asocira na rep aviona, a na prednjem dijelu središnjeg dijela đona nalaze se oštre izbočine obojane uvijek nekom atraktivnom bojom. Izbočine predstavljaju „Shark Teeth“ ili ajkuline zube, iscrtane na borbenim avionima za vrijeme Drugog svjetskog rata.

Na ovom modelu za gornjište je upotrebljena specijalna vrsta jakog sintetičkog materijala otpornog na trošenje. U središnjem dijelu đona nalazi se zračna komora na peti koja ima funkciju smanjivanjai opterećenje na zglobove u toku fizičkih aktivnosti, čini podlogu mekšom te uklanja umor i bol.
Vanjski dio đona prekriven je Ice Blue gumom, koja omogućava bolje prijanjanje za podlogu i stvara stabilan oslonac koji sprečava proklizavanja na terenu.
Još jedan atraktivan, a koristan detalj je steznik za vezice koji prijanja uz jezik tenisice i omogućava da vezice ostanu čvrsto stegnute.

Ovaj LOW model, iako ima sve elemente košarkaške tenisice i može se koristiti za košarku, u ovakvom specijalnom izdanju u potpunosti predstavlja Off Court model.
Tenisica dolazi u specijalnoj kutiji koja je oslikana motivima sa modela, uz još jedan cool detalj u vidu privjeska sa istim printom i Jumpman logotipom.

Slični članci

03.
Sep.
2018.
Arrivals
Reebok Classic, za iduću sezonu, na scenu vraća još jednu oldschool legendu – Rapide model. Dizajniran u doba kada su veliki potplati, svem...
24.
May.
2018.
Arrivals
Nova kolekcija BUZZ T-SHIRT modela stigla je u Buzz Sneaker Station.
06.
Apr.
2018.
Arrivals
Širenje mreže počelo je u Parizu, a sada se u i u Hrvatskoj u nju uhvatilo već mnogo ljubitelja Sneaker kulture!