pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Arrivals
15.08.2016.

ADIDAS ZX FLUX

ZX FLUX CORE BLACK i All RED su novi modeli koji su se veoma brzo uklopili u adidas lifestyle priču u kojoj dominiraju retro modeli, prisutni već više desetljeća.
Adidas ZX Flux modeli inspirirani su retro izgledom modela ZX8000 od kojeg nose osnovne elemente kao što su TORSION® sistem u đonu i podrška na peti tenisice koja doprinosi stabilnosti.

ZX Flux modeli su veoma lagani, čemu doprinose novi materijali i nova tehnološka dostignuća u samom procesu proizvodnje. Gornjište tenisice je uglavnom izrađeno iz jednog dijela i daje puno mogućnosti za različite printeve i kombinacije, boja koje ove modele čine veoma atraktivnim. Nova dva modela izrađena su od platna i sintetičkih ripstop materijala otpornih na trošenje, a koji u isto vrijeme omogućavaju visoku propustljivost zraka i odličnu ventilaciju stopala.

Ðon je karakterističan zbog poznatog TORSION® sistema smješteng u pjenastom EVA središnjem dijelu đona koji se na modelu ZX8000 koristi od 1988. godine. Torsion predstavlja most između pete i prstiju gazišta koji ih spaja u jednu cjelinu, a u isto vrijeme omogućava nezavisno savijanje u toku fizičkih aktivnosti. Donji dio đona prekriven je tvrđom gumom koja omogućava dobro prianjanje na sve podloge.

ZX Flux je model koji je već od prvog izdanja izrađen za sve uzraste oba spola, prilagođavan za sve sezone te je doživio i zimsko poluduboko i duboko izdanje s vodonepropusnim materijalima.
Ovo izdanje dostupo je u Core Black i All Red tonovima i možete ga pronaći u svim BUZZ trgovinama.

 

Slični članci

03.
Sep.
2018.
Arrivals
Reebok Classic, za iduću sezonu, na scenu vraća još jednu oldschool legendu – Rapide model. Dizajniran u doba kada su veliki potplati, svem...
24.
May.
2018.
Arrivals
Nova kolekcija BUZZ T-SHIRT modela stigla je u Buzz Sneaker Station.
06.
Apr.
2018.
Arrivals
Širenje mreže počelo je u Parizu, a sada se u i u Hrvatskoj u nju uhvatilo već mnogo ljubitelja Sneaker kulture!