pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Arrivals
07.09.2016.

NIKE AIR MAX 90 PRM

Nike Air Max 90 prvi put je proizveden 1990. godine sa zvučnim nazivom Air Max 3 u orginalnoj boji Hyvent Orange. Model koji vam sada predstavljamo je novo PREMIUM izdanje predviđeno za jesensku sezonu izrađeno od kože, tekstila i čvrstog platna.

Ovo Premium izdanje dolazi kao dio „Ale Brown“ paketa u kojem se uz AM90 nalaze i modeli BW, AM95 i Air Huarache. Cijelim paketom prevladava Midnight Navy boja i detalji smeđe boje po kojoj je cijeli paket dobio naziv. Svi modeli izrađeni su od istih materijala, a paleta boja nas lagano priprema na jesen koja uveliko kuca na vrata.

Air Max 90, tenisica dizajnirana da zadovolji potrebe trkača prije 26 godina, nadišla je svoju namjenu i zauzela mjesto među najpopularnijim lifestyle modelima današnjice. Silueta je pratila sve tehnološke inovacije, kako đona tako i gornjišta, ali se uvijek vraćala svom izvornom izdanju.

Novo izdanje izrađeno je od PREMIUM materijala koji model čine čvrstim i u isto vrijeme i udobnim, a kako je model namijenjen za jesensku sezonu, ovo toplo gornjište daje savršenu klimatizaciju vašem stopalu. Za udobnost samog gazišta zadužena je Air Max komora u peti središnjeg dijela đona.

Nike Air Max 90 PRM „Ale Brown“ zajedno s ostalim Premium modelima ovog paketa AM BW i Air Huarache, potražite u BUZZ trgovinama ili naručite online.

Slični članci

03.
Sep.
2018.
Arrivals
Reebok Classic, za iduću sezonu, na scenu vraća još jednu oldschool legendu – Rapide model. Dizajniran u doba kada su veliki potplati, svem...
24.
May.
2018.
Arrivals
Nova kolekcija BUZZ T-SHIRT modela stigla je u Buzz Sneaker Station.
06.
Apr.
2018.
Arrivals
Širenje mreže počelo je u Parizu, a sada se u i u Hrvatskoj u nju uhvatilo već mnogo ljubitelja Sneaker kulture!