pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Arrivals
19.09.2016.

NIKE ROSHE TWO – NOVI DIZAJN TENISICE NA BAZI ZEN FILOZOFIJE

“Dizajnirao sam tenisicu da bude što jednostavnija zadržavajući samo najneophodnije dijelove”, riječi su Dylana Rusha, dizajnera prvog Nike Roshe modela, koji je bio inspiriran jedinstvenom predstavom zen majstora kako meditira u zen vrtu. Roshe je oduvijek bila tenisica namijenjena za svaki dan i u skladu s tim je formirana i cijela filozofija Roshe modela: dizajn je razvijan upravo na bazi zen filozofije, s naglaskom na funkcionalnosti i jednostavnosti te porukom: Udobnost na prvom mjestu!

Primarna funkcija ove tenisice je da pruži visok nivo udobnosti, da bude nosiva tijekom cijelog dana i prilagodljiva različitim aktivnostima i prilikama. U skladu s ovim principom, vodilo se računa o unaprijeđenju ključnih tehnologija Roshe modela i nastanku Roshe Two modela baziranog na inovacijama koje pružaju dodatni komfor.

Osnovne inovacije na novim modelima su pojačana udobnost koju omogućava inovativni đon s individualnim zasjecima koji se prilagođavaju svakom koraku, pružajući otpor podlozi. Dodatna memorijska pjena u srednjem đonu i redizajniran uložak u tenisici imaju za cilj olakšati aktivnost i pokret prilikom obavljanja svakodnevnih aktivnosti i isprate ubrzani ritam života. “Ako vas stopala ne bole nakon cijelog dana u tenisicama, onda smo odradili posao kako treba.” - ponosno izjavljuje Rush.

Roshe Two model za gornjište tenisice koristi specijalne materijale koje povećavju ventilaciju stopala i omogućavaju da se osjećate ugodno tijekom cijelog dana bez obzira na vrijeme provedeno u pokretu.

Kod Roshe Two Flyknit modela, spiralno pletenje je izvedeno na drugačiji način od Roshe One modela, tako da podrži fizionomiju stopala, da pruža odgovarajuću podršku, ali i da pruži drugačiju i jedinstvenu estetsku notu.

U Buzz trgovinama i u online ponudi potražite Nike Roshe Two model po svojoj mjeri.

Slični članci

03.
Sep.
2018.
Arrivals
Reebok Classic, za iduću sezonu, na scenu vraća još jednu oldschool legendu – Rapide model. Dizajniran u doba kada su veliki potplati, svem...
24.
May.
2018.
Arrivals
Nova kolekcija BUZZ T-SHIRT modela stigla je u Buzz Sneaker Station.
06.
Apr.
2018.
Arrivals
Širenje mreže počelo je u Parizu, a sada se u i u Hrvatskoj u nju uhvatilo već mnogo ljubitelja Sneaker kulture!