pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Arrivals
02.11.2016.

ASICS GEL LYTE V

Asics GEL LYTE V je model koji je na svjetsko tržište izašao 1993. godine, ali je na svoja reizdanja čekao punih 20 godina, tako da je 2013. godine ponovo kao Retro izdanje uvršten u redovnu ponudu.
Ove godine za sezonu jesen/zima iz spektra različitih modela izdvojile su se dvije kombinacije boja GoreTex paketa.

Asics Gel-Lyte V G-TX ''Gore Tex Pack'' čine dva modela izraađena od premium materijala glatke i brušene kože, GoreTex podstave, sintetičkih materijala i workboot vezica.

Gel Lyte V karakterizira gornji dio u formi čarape bez jezika koja u potpunosti obuhvaća stopalo i čini tenisicu veoma udobnom. Model je pripadao grupi tenisica za trčanje, pogotovo namijenjen za duge distance, a danas je njegova namjena u lifestyle modelima s velikim spektrom boja i kombinacije materijala.

Potplat tenisice, čuveni GEL sistem, osmišljen je početkom 80-ih godina, a predstavlja silikonske kapsule ispunjene gelom (želatinasta forma). Smještene su u unutrašnjosti središnjeg dijela potplata na mjestima najvećeg opterećenja, a na ovom modelu u djelu pete i prstiju. Sistem deluje tako što se vertikalno opterećenje prenosi u horizontalu kroz komore koje se šire i na taj način djeluje kao absorber, a sve u cilju poboljšanja performansi smanjivanjem opterećenja na zglobove i otklanjanja umora.
Na ovom modelu središnji dio potplata izrađen je od veoma laganog pjenastog materijala SOLYTE što čini tenisicu veoma udobnom, a donji dio gazišta izrađen od čvrste gume podijeljen je u dva djela pa je sredina potplata slobodna što omogućava dodatnu savitljivost tenisice.

Modeli su izrađeni najvećim djelom od različite kože, a podstavljeni GoreTex materijalom koji omogućava toplu i suhu sredinu u toku sezone za koju je namjenjen. Ako ste navikli na udobnost Asics modela, sada svoju omiljenu siluetu možete nositi i u hladnim danima.

Slični članci

03.
Sep.
2018.
Arrivals
Reebok Classic, za iduću sezonu, na scenu vraća još jednu oldschool legendu – Rapide model. Dizajniran u doba kada su veliki potplati, svem...
24.
May.
2018.
Arrivals
Nova kolekcija BUZZ T-SHIRT modela stigla je u Buzz Sneaker Station.
06.
Apr.
2018.
Arrivals
Širenje mreže počelo je u Parizu, a sada se u i u Hrvatskoj u nju uhvatilo već mnogo ljubitelja Sneaker kulture!