pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao porezni obveznik

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Magazin
24.04.2020.

CAN’T STOP THE FEELING, ’CAUSE IT’S BUZZ’ 5th BIRTHDAY

It all started with a little BUZZ! Zvuči kao početak svake sjajne priče, zar ne? Tako je i naša počela prije 5 godine u Beogradu kada je otvoren prvi sneaker station  koji će, kako godine prolaze, polako ali sigurno potvrđuje zasluženo mjesto na samom  vrhu sneaker kulture u regiji.

 

 

Jedinstvenim imenom i vrhunskom ponudom najnovijih i najtraženijih modela poznatih svijetskih brendova, postavili smo nove standarde i različitim aktivnostima, zanimljivim preporukama, upečatljivim kampanjama i suradnjama s najvećim influencerima iz cijele regije, razveselili mnogobrojne ljubitelje tenisica. Oni i danas, s velikim nestrpljenjem, čekaju novosti u našoj ponudi, kako bi ih među prvima uzeli.

A kako je sve to izgledalo na početku? Priče o samim počecima pričali su prvi članovi BUZZ CREW-a, Suzana Suz danas i osnivačica plesnog studija Soss of Street Styles u Zagrebu; Kristijan Mihanić aka “Don Kiki”  profesionalni plesač, kondicijski trener, plesni pedagog, poznat po sudjelovanju na brojnim natjecanjima, a sjećamo ga se i sa Supertalenta.  Beatricija Palčić te Iva Gavrić. urbane cure čijim jedinstvenim stilovima ni danas ne možemo odoljeti.

 

Ta lista se vremenom povećavala pa su BUZZ CREW priče o najvećim aktualnostima u sneaker svijetu, postale sadržaj koji se svake srijede s nestrpljenjem čeka na našem siteu. Danas ih za vas pišu sneakerhead i urednik urbanog portala, Franjo Opačak, Iva aka Unicorn Domination, Ivana Džamić Dživ, Marina Ćosić, Vojislav Panjković, , Akasha Musika, , Antonija Lokvenec, Andreea Din i mnogi drugi. [JĐ1] 

Iz godine u godinu glavni smo pokretači i organizatori brojnih događaja koji čine okosnicu sneaker kulture. Među njima je i festival koji je prošle godine održan u Beogradu, a koji je nosio sufiks Powered by BUZZ!

U pitanju je Sneakerville – najveći regionalni festival tenisica, koji je već prve godine okupio više od 20.000 ljudi. Centar grada je toga dana bio premješten u Luku Beograd, a snovi koje smo sanjali od nastanka našeg koncepta konačno su postali java. Sneakerville je tako postao nova glavna destinacija ljubitelja tenisica iz cijele  regije, a nama novi izazov da u narednim godinama budemo još inovativniji i bolji.

Svakog ožujka s velikim nestrpljenjem iščekujemo i zajedničkim snagama organizujemo proslavu rođendana jedne od najpoznatijih silueta brenda Nike. Ove godine smo Air Max Day dan kada je svijetu otkriven prvi model tenisica s vidljivim đonom, proslavili kroz zanimljive online aktivacije, a svih prethodnih godina na sjajnim cjelodnevnim aktivnostima širom regije.  

Od početka smo i uz 2Hot4Stage Fest – najpoznatiji regionalni festival umjetnika objedinjenih oko hip-hopa i tzv. street kulture, ali i mnogobrojne druge festivale koji širom regije promoviraju okosnicu sneaker svijeta.

Težnju da neprestano budemo inovativni i drugačiji, ispunjavali smo i različitim aktivacijama i kampanjama koje su s velikom pažnjom praćene prethodnih godina.

Možda najzapaženija među njima bila je Ready for School kampanja za koju smo okupili mlade odlikaše u različitim disciplinama, iz cijele regije. Nazvali smo ih Buzz Golden Kids, jer to stvarno jesu, a oni su nam u intervjuu koji su dali pokazali koliko su kul, drugačiji i jedinstveni.

Ali, ni tu se ne nazire kraj! Prijašnjih godina bili smo uhvaćeni i u Deerupt mrežu, birali smo SAGE djevojku, nagrađivali najkreativnije u Show Your Buzz aktivaciji, u velikom stilu uveli brendove Champion i FILA na naša vrata, predstavljali nove kolekcije i slavili svaki naš rođendan!

Tako će biti i ove godine, koja je za nas u znaku broja 5. Evo šta smo pripremili za ovaj naš prvi jubilej!

Uz popust do 40% na modele iz nove kolekcije, rođendan ćemo proslaviti BUZZ B-Day Outfits Instagram Challenge-om. Kao što možete pretpostaviti, od vas očekujemo da budete veooma kreativni, da nam fotkate/snimite outfit koji biste nosili na proslavi našeg rođendana i objavite ga na svom Instagram profilu. Najkreativnije ćemo, naravno, nagraditi novim patikama i, nadamo se, unijeti pravi rođendanski duh u vaše domove. Sva pravila sudjelovanja u našoj rođendanskoj Instagram aktivaciji pročitajte ovdje. Cijela rođendanska ponuda čeka te OVDJE.

Don’t stop that feeling, it’s Buzz’ 5th birthday!

 

Buzz tim

 

 

Slični članci

25.
Jul.
2024.
Magazin
22.
Jul.
2024.
Magazin
D-TJEDAN donosi 10% popusta