pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Magazin
26.05.2020.

KEEP ON BUZZIN’: CHECK OUT OUR NEW DANCE TUTORIAL

Sigurni smo da je učenje Unjinog dance tutoriala za vas bilo pravo zadovoljstvo i da je upotpunilo vrijeme koje ste proveli kod kuće. Sada kada se situacija polako mijenja i vraća se na staro, mi mijenjamo sobu s drugom prostorijom, drugim plesnim podijem ... Keep on Buzzin’! U prethodnim tutorijalima Don Kiki i Remi Toin pokazali su nam sjajne plesne pokrete. Danas nastavljamo sa novim dance tutorijalom.

Novi tutorijal za ljubitelje plesa i hip-hopa pripremio je Bogdan Bolohan, plesač i koreograf s čak 15 godina profesionalnog iskustva u plesu. Trenutno radi kao koreograf show programa „Romanian Got Talent“i rumunjskog izdanja „The Voice-a“, a pored toga osnovao je i plesnu grupu Freakquency. Pogledajte tutorijal koji je pripremio za ovotjedno izdanje Keep on Buzzin-a’. Pjesma na koju pleše je  Give It Up, Don’t Give It Away by Fable and the World Flat, dok tenisice u kojima pleše su Adidas Ozweego.

 

Tutorijal za ljubitelje hip-hopa pripremio je Remi Toin, profesionalni plesač i koreograf iz Sofije. BBoying-om se bavi od 2007. godine, član je Makosa Nostra/FOOTPRINTz Crew-a i smatra se jednim od najboljih plesača i koreografa na bugarskoj sceni i šire. Tome u prilog ide činjenica da je surađivao sa nekim od najvećih svjetskih glazbenih zvijezda - Dua Lipa, Michael Buble, Jessie J, Jeniffer Lopez, Jamiroquai... 

U tutorijalu koji je pripremio za naš YouTube kanal, Remi pleše uz pjesmu Trippin' Stevie Ross-a, dok su tenisice koje nosi u videu dobro poznate Nike Air Max 90. Pogledaj i nauči ovu kratku, ali veoma upečatljivu koreografiju koju je Remi pripremio za nastavak dance serijala.
 

Zajedno s Kristijanom Mihalićem zvanim Don Kikijem, profesionalnim plesačem i kondicijskim trenerom, podučavamo vas osnovama breakdancea. Kristijan je mladić koji već 11 godina živi breakdance što ga je dovelo do brojnih državnih i regionalnih natjecanja. Vrlo je zahtjevna, ali zabavna plesna disciplina koju ćete  kada jednom savladate, sigurno zavoljeti!

Potrebno je da u prostoriji u kojoj vježbaš ostaviš malo više praznog prostora oko sebe  jer tutorial se sastoji od tri dijela:

Top Rock-a, pokreta koji se izvodi dok ste na nogama,

Footwork-a, koraka koji se plešu u don joj poziciji, s osloncem na podu,

- Freezes - položaj tijekom kojeg "plešete" dok stojite na glavi.

 

Vrijeme je za tutorial  koji je pripremio Don Kiki

Na ovom linku možete pronaći pjesmu na Koju Kiki pleše, dok su tenisice u kojima pleše sigurno svima dobro poznate. To su Adidas Superstar koje možete pronaći u svim našim trgovinama ili naručiti online.

 

Buzz Tim

Slični članci