pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Arrivals
07.03.2017.

NIKE AIR JORDAN XII LOW PLAYOFFS

Nike Air Jordan XII je model proizveden u sezoni 1996/97 godine inspiriRan japanskom Rising Sun zastavom (Nisshoki) i ženskim svečanim čizmama iz 19. stoljeća. Ovo izdanje predstavlja LOW verziju čuvenog „Playoffs“ izdanja.

AJXII je prvi Jordan model u koji je uključena ZOOM AIR tehnologija u potplatu tenisice s kojom je postignut odličan efekt udobnosti i performansi. S donje strane potplata na sredini gazišta nalazi se tvrda osnova CARBON FIBER SHANK - ploča od ugljeničnih vlakana visoke elastičnosti, koja doprinosi ultra brzom povratu kinetičke energije od prstiju k peti, što rezultira boljim vremenom reagiranja na podlogu, promjenu pravca, većem odrazu i boljem doskoku prilikom igranja košarke, što su ključni parametri za bolju igru. Donji dio gazišta izrađen je od tvrđe gume koja omogućava dobro prianjanje na svakoj podlozi i sprečava klizanje.

Gornjište je izrađeno u dvije boje s efektom gušterove kože i srebrnim detaljem na posljednjem stezniku vezica na kojem se nalazi Jumpman logotip i uparenim sivim gumenim dijelom na boku s Jumpman ispisom. Na jeziku se nalazi crveni Jumpman logotim s ispisom TWO3, a na peti tenisice broj 23 i klasična Jordan trakica standardna za AJ12.

U rujnu 1997. godine Nike je donio odluku da je Jordan dovoljno odrastao da postane Nike-ov pod brand. Jordan XII je prva tenisica ustanovljena pod JORDAN BRAND-om kao takvim i na tenisici nigdje nije uključen Nike branding. Prvi modeli išli su s Nike kutijama, ali su i poslednji koji su pakoirani i plasirani na taj način.

Nakon uspjeha u svijetu košarke, AJ12 je zadržao svoj status kao jedan od često reizdavanih Retro modela.

Slični članci

03.
Sep.
2018.
Arrivals
Reebok Classic, za iduću sezonu, na scenu vraća još jednu oldschool legendu – Rapide model. Dizajniran u doba kada su veliki potplati, svem...
24.
May.
2018.
Arrivals
Nova kolekcija BUZZ T-SHIRT modela stigla je u Buzz Sneaker Station.
06.
Apr.
2018.
Arrivals
Širenje mreže počelo je u Parizu, a sada se u i u Hrvatskoj u nju uhvatilo već mnogo ljubitelja Sneaker kulture!