pon-pet 9:00-16:00 sati

za narudžbe iznad 60,00

3 do 5 radnih dana

potrebno se registrirati kao pravna osoba

do 12 rata bez kamata

u roku od 14 dana

besplatno preuzimanje u trgovini

Magazin
26.03.2021.

LET THE AIR MAX DAY 2021 CELEBRATION BEGINS

Priča o Air Max tenisicama vjerojatno je jedna od najčešće ponavljanih u povijesti sneaker kulture. I kao da je nismo već dovoljno puta čuli, sa svakim novim release-om Air Max modela prisjećamo se kako je sve počelo, kako je teklo i kako to izgleda danas, u vremenu modernih tehnologija i društvenih mreža, kada sve brzo zastarijeva. Sve, ali ne i Nike Air Max!

Nose ih i starije, ali i mlađe generacije. I oni kojima su te tenisice devedesetih godina predstavljale statusni simbol, rijetkost, nešto što se želi i ne tako često ima, i oni koji su u Air Max tenisicama pronašli svog saveznika i suputnika za sve avanture i buntovničke ideje, oni koji ih vole nositi i isticati kao statement detalj modnih i street style izdanja, i oni koji su o Air Max modelima tek nedavno saznali. 
Nije važno kojoj grupi pripadaš – važno je da si dio povijesti koja se još uvijek piše.

Mjesec ožujak je i ove godine posvećen Air Max tenisicama. Novi koloriti dobro poznatih silueta – AM90, AM95, AM Plus, AM270 i drugi, sada su upotpunjeni novim modelom čije ime govori samo za sebe. U pitanju je Air Max Viva, tenisica koja odiše futurizmom u svakom smislu te riječi i ponovo pomiče granice inovativnosti i dizajna. 

Namijenjena je i inspirirana svakom ženom na ovom svijetu. Tome svjedoče njen izgled, kalup koji je potpuno prilagođen ženskom stopalu, ali i nevjerojatna udobnost koja daje još više samopouzdanja i smjelost da se osvoji cijeli svijet.

Zahvaljujući kombinaciji kvalitetnih i atraktivnih materijala na gornjištu, plišanoj unutrašnjosti tenisice koja obavija zglob, do detalja osmišljenom uzorku i složenim, ali fenomenalno strukturiranim šavovima, nove Nike Air Max Viva su jednostavno savršene za svaku ženu. Jedinstvena konstrukcija zajedno s novim, moderniziranim sistemom vezanja, omogućava još bolji fit.

Novitet kod ovog modela je promijenjena struktura potplata, koji je zadržao poznatu Air Max cushioning tehnologiju, ali je dodatno istaknut i moderniziran, što ove tenisice čine najboljim „pečatom“ svakog street style look-a.

Air Max Viva se mogu nositi uz sve, ali baš sve! Baš kao i svi drugi modeli Air Max tenisica.

Zbog toga smo i ovog Air Max Day-a, za ljubitelje dobro poznatih modela pripremili zanimljivu aktivaciju na našem Instagram profilu. Dovoljno je da imaš samo jedan Air Max par – to može biti bilo koji model – malo mašte i kreativnosti i tri cool outfita koja ćeš uklopiti uz svoje omiljene tenisice.

Snimi video, podijeli ga na svom Instagram story-ju i možda baš ti osvojiš najnovije Air Max tenisice. U nagradnoj aktivaciji mogu sudjelovati i muškarci i žene, dok se sva pravila učešća nalaze ovdje.

Ali, i to nije sve! Ovog Air Max Day-a, brend Nike te vodi na interaktivno putovanje širom svijeta i pomaže ti da otkriješ nevjerojatne zajednice i kulture inspirirane upravo Air Max tenisicama. Pridruži se ovom virtualnom putovanju koje je već sada dostupno na platformi Air Max Day Worldwide.

Let the Air Max Day 2021 Celebration begins!

Buzz tim

Slični članci

22.
Apr.
2024.
Magazin
D-TJEDAN donosi 10% popusta